Εκδήλωση για την βασιλόπιτα από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών "Παυλινέρη Στέλλα", με βραβεύσεις των επιτυχόντων και TED-Ed Talks.

20240221_183011.jpg
Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση για την βασιλόπιτα του Κέντρου Ξένων Γλωσσών "Παυλινέρη Στέλλα", που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην αίθουσα του κινηματογράφου "Τιτίνα".


Όπως είναι γνωστό, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Δια Βίου Μάθησης "Στέλλα Παυλινέρη", ανήκει στην παγκόσμια εκπαιδευτική κοινότητα TED-Ed Student Talks και η εκδήλωση περιελάβανε, ενδιαφέρουσες ομιλίες, στα αγγλικά, από τους μαθητές των τμημάτων proficiency. 

20240221_181356.jpg

Η θεματολογία που ανέπτυξαν ήταν η ακόλουθη: 

Femicide Γυναικοκτονίες
Football Hooliganism
Social Inequalities κοινωνικές ανισότητες
Body shaming
Η Μαγεία του κινηματογράφου
Η ζωή της Μαλάλα
Παιδική κακοποίηση
Digital Art και πολλά άλλα

Η επιτυχημένη εκδήλωση, που περιελάμβανε, επίσης, πιάνο, μουσικά δρώμενα και παρουσίασης εργασιών, ολοκληρώθηκε με προβολή ταινίας για μικρούς και μεγάλους, καθώς και την κοπή της βασιλόπιτας, όπου έξι τυχεροί μαθητές κέρδισαν δώρο επιταγές από το βιβλιοπωλείο "Λυχνάρι".

20240221_203620.jpg
Σημειώνεται, ότι η κ. Στέλλα Παυλινέρη, ανακοίνωσε πως το επόμενο μεγάλο event, θα είναι τα εγκαίνια ενός νέου, μεγαλύτερου χώρου, που θα γίνουν το καλοκαίρι και στο οποίο θα στεγάζεται πλέον το Κέντρο.

20240221_194530.jpg
Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Μαρίνος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Μούρτζης, γονείς, συγγενείς και φίλοι, που χειροκρότησαν με ενθουσιασμό τις επιτυχίες των μαθητών και τις προσπάθειες των εκπαιδευτικών.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png