Με θερμοκρασίες κοντά στους 30°C το τριήμερο στην Αίγινα. Εξαιρετικές οι συνθήκες για σύντομες διακοπές!

20230602_204254-aegina-00.jpg

Εξαιρετικές είναι οι καιρικές συνθήκες στην Αίγινα, με το καλοκαίρι να έχει μπει για τα καλά και τη θερμοκρασία να ανεβαίνει σταδιακά. Το Σάββατο η θερμοκρασία ανέβηκε στους 31°C σύμφωνα με το μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που βρίσκεται εγκατεστημένος στο ΓΕΛ Αίγινας. Αντίστοιχα ανέβηκε και η χαμηλή θερμοκρασία της ημέρας που ξεπέρασε τους 23°C. Οι ίδιες συνθήκες με την μέγιστη θερμοκρασία να βρίσκεται κοντά στους 30°C διατηρήθηκαν την Κυριακή και σήμερα Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Με την Αίγινα να αναδεικνύεται σε έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του τριημέρου, οι παραθεριστές και οι εκδρομείς απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στις παραλίες, καθώς πολλοί βρίσκουν την ευκαιρία να κάνουν το πρώτου τους μπάνιο. Άλλωστε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η πληρότητα στο νησί είναι 100%, ποσοστό που δείχνει και την καλοκαιρινή τάση.

Σύμφωνα με τον κόμβο του Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών οι συνθήκες θα παραμείνουν καλές στην Αίγινα και τις επόμενες ημέρες, με τις θερμοκρασίες να βρίσκονται κοντά 30°C.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png