"Ο φίλοι όταν σμίξουνε". Εκδήλωση με παραδοσιακή μουσική και χορό στο Βαθύ για τον εορτασμό της Αγίας Τριάδας.

20230605_195917-vathi-00.jpg
Ο πανηγυρικός εορτασμός στην εκκλησία της Αγία Τριάδας στο Βαθύ αποτελεί παράδοση και ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος, παρουσίασε και φέτος μία ιδιαίτερα προσεγμένη εκδήλωση, τιμώντας τον ενοριακό ναό που πανηγυρίζει.


Στο προαύλιο του ενοριακού ναού της Αγίας Τριάδος το απόγευμα της Δευτέρας, τα μέλη του συλλόγου προσέφεραν μία κεφάτη μουσικοχορευτική εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου, καθώς και το χορευτικό τμήμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πανοράματος Δράμας.

20230605_185114-vathi-02.jpg

Οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής ανταποκρίθηκαν και φέτος στο κάλεσμα του συλλόγου και απόλαυσαν τα χορευτικά τμήματα, αλλά και την ζωντανή μουσική από τους: Γιώργο Καλαμάκη στο ούτι και στο τραγούδι, τη  Μυρσίνη Ποντικοπούλου Βενιέρη στο βιολί, τον Ακριβό Ζερβό στο κλαρίνο στην τσαμπούνα και τον Ανδρέα Δρακόπουλο στα κρουστά. Επίσης, οι νεαροί μαθητές του τμήματος παραδοσιακών οργάνων, έκαναν μία παρουσίαση όσων έμαθαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

20230605_185114-vathi-01.jpg

Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του συλλόγου κ. Όλγα Πετρίτη και χαιρέτησε ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς. Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πανοράματος Δράμας παρουσίασε στο κοινό ο πρόεδρος κ. Μαυρίδης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png