Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας 3 άτομα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Αίγινας.

astinomia-deltio-typou.jpg
Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε σήμερα η Γ.Ε.Δ. Αττικής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες χθες (6-6-2023) στην Αίγινα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, 42χρονη ημεδαπή και δύο ημεδαποί, 19 και 17 ετών για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Έπειτα από διερεύνηση πληροφοριών της ανωτέρω υπηρεσίας, σχετικά με τη δράση των κατηγορούμενων στην διακίνηση κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Αίγινας, εντοπίστηκαν και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ειδικότερα, έπειτα από επιχείρηση που οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από την ανωτέρω υπηρεσία, οι κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν στην οικία τους στην Αίγινα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • -3- δενδρύλλια κάνναβης,
  • εξοπλισμός για την καλλιέργεια και τη συντήρηση τους,
  • 17,62 γραμμ. κάνναβης
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
  • -2- τρίφτες κάνναβης,
  • χρηματικό ποσό,

Επιπλέον, εντός της οικίας βρέθηκαν ρουχισμός και μαχαίρι για τα οποία εξετάζεται η συμμετοχή τους σε δύο υποθέσεις ληστείας που έλαβαν χώρα στην Αίγινα τον Απρίλιο του 2023 σε πρατήριο υγρών καυσίμων και σε κατάστημα τυχερών παιγνίων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png