Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία της Κυψέλης. Τιμήθηκε για την προσφορά του ο π. Νεκτάριος Κουκούλης.

20230611_210103-00.jpg

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και προσέλευση των κατοίκων της περιοχής, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στην πλατεία της Κυψέλης, ένα παραδοσιακό γλέντι αφιερωμένο στην "Χαλασμένη", όπως ονομαζόταν παλαιότερα η Κυψέλη.


Η εκδήλωση περιλάμβανε ένα ιστορικό - λαογραφικό ταξίδι μέσα από ιστορίες και φωτογραφικό υλικό, σε παρουσίαση και επιμέλεια του κ. Γιώργου Μπήτρου και ζωντανή μουσική από τους μουσικούς Χρήστο Λαβούτα, Δημήτρη Μπόγρη και Ζαχαρία Παλαμήδη.

20230611_214216-03.jpg

Στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία της Κυψέλης, η μουσική, ο χορός και η κεφάτη διάθεση συνοδεύτηκαν από πλούσια κεράσματα που προσέφεραν οι επαγγελματίες της περιοχής. 

Την εκδήλωση προλόγισε και παρουσίασε ο κ. Γιώργος Μπήτρος και χαιρέτησε ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Μηνάς Γιαννούλης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε για την μεγάλη του προσφορά, ο εφημέριος του ενοριακού ναού πατέρας Νεκτάριος Κουκούλης.  "Μέσα από τον συνάνθρωπο θα δούμε παράδεισο", είπε μιλώντας στο κοινό.

 Τη γιορτή διοργάνωσε η Κοινότητα Κυψέλης σε συνεργασία με τους επαγγελματίες της περιοχής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png