Υπηρεσία φύλαξης σκαφών, κατά τις νυχτερινές ώρες στο λιμάνι της Αίγινας, ξεκινά το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.

filaksi-skafon-limena-aeginas.jpg

Υπηρεσία φύλαξης σκαφών με δύο άτομα, ξεκινά σύντομα το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο κατά τις νυχτερινές ώρες, στο λιμάνι της Αίγινας. Η υπηρεσία θα συνεργάζεται με το Λιμεναρχείο. Η περιοχή την οποία θα παρακολουθεί θα είναι το λιμάνι της Αίγινας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ Στέλιος Θεριανός, μιλώντας στο Aegina Portal είπε ότι γίνεται μία προσπάθεια φύλαξης του λιμανιού, ώστε να αποτραπούν οι κλοπές. "Θα κάνουν κανονικά φύλαξη του λιμανιού και όταν δουν κάποια ύποπτη κίνηση θα ειδοποιούν το Λιμεναρχείο", είπε ο κ. Θεριανός.

Ως περιοχή ευθύνη τους θα είναι από τον χώρο του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας, περιμετρικά, μέχρι τα διερχόμενα και το μικρό λιμανάκι του Αγίου Νικολάου. "Πρέπει να υπάρχει άνθρωπος να ελέγχει", τόνισε ο κ. Θεριανός.  Τα δύο άτομα που θα κάνουν τη φύλαξη θα φορούν μπλούζες με το σήμα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και θα φέρουν κρεμαστή κάρτα με την ιδιότητά τους.

Ως ημερομηνία έναρξής των εργασιών ορίζεται η ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης. Η διάρκεια παροχής υπηρεσιών ορίζεται έως και 31/10/2023.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png