''Φως η εικόνα της ύλης''. Τα εγκαίνια της έκθεσης από το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "ο Καποδίστριας".

DSC_0002-ekthesi-fotografis-00.JPG

Με τη συμμετοχή 20 φωτογράφων πραγματοποιείται στον Πύργο του Μαρκέλλου η έκθεση φωτογραφίας με τίτλο ''Φως η εικόνα της ύλης'', από Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "ο Καποδίστριας". Το Φωτογραφικό Εργαστήρι διαθέτει μία μακρόχρονη παράδοση, σε εκθέσεις που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον του κοινού και τα εξαιρετικά σχόλια των επισκεπτών. 
 


Φέτος το θέμα είναι ιδιαίτερο και η σύμπραξη της εικαστικού Κυριακής Χριστακοπούλου, δίνει μία νέα οπτική και προσέγγιση. Ο Άρης Παύλος, έχοντας στο ενεργητικό του έναν πολύ μεγάλο αριθμό επιτυχημένων εκθέσεων, έμεινε ικανοποιημένος από τον τρόπο με το οποίο τα μέλη της ομάδας, οι μαθητές του, αποτύπωσαν το φως ως εικόνα της ύλης.

Συμμετέχουν οι φωτογράφοι: Σαλώμη Μελισσάρη, Ασπασία Λεούση, Γεωργία Μανιμανάκη, Καλλιόπη Χατζοπούλου, Βιβή Κουτσούκου, Αννίτα Λεούση, Βιβή Κορφιάτη, Παρασκευούλα Λιάκα, Κατερίνα Υφαντούδα, Klea Kyleris, Παναγιώτης Κορνάρος, Γωγώ Μωραϊτου,Ματίνα Κασιμάκη, Klement Sina, Θοδωρής Μπουγατσιάς, Γιώργος Γεωργουλόπουλος, Νίκος Μούρτζης, Γιώργος Μαλτέζος, Κωνσταντίνος Βατικιώτης και  Άρης Παύλος. 

DSC_0002-ekthesi-fotografis-01.JPG

Η έκθεση θα διαρκέσει από την Παρασκευή 16 έως την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023. Ώρες λειτουργίας: 10.00-13.00 & 19.00-22.00.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου κ. Βασίλης Μουσουλέας, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αντώνης Ντελής, η υποψήφια δήμαρχος κ. Σίλα Αλεξίου και αρκετοί φίλοι της φωτογραφίας που απόλαυσαν μία προσεγμένη έκθεση.

DSC_0002-ekthesi-fotografis-02.JPG

Το φωτογραφικό εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας ''ο Καποδίστριας'' λειτουργεί από το 2007 με την καθοδήγηση του φωτογράφου Άρη Παύλου.  Τα μαθήματα γίνονται κάθε Τετάρτη στο χώρο του συλλόγου (πληροφορίες: 6934793002).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png