Καταιγίδα εκδηλώθηκε στην Αίγινα το πρωί. Χωρίς ρεύμα έμεινε η Πέρδικα.

kataigida-aegina-00.jpg

Καταιγίδα εκδηλώθηκε το πρωί στην Αίγινα. Από την βροχόπτωση υπερχείλησε το ρέμα στη Λεύκη, με αποτέλεσμα να καλυφθεί με νερά το οδόστρωμα και άλλα σημεία. Αυξημένη συγκέντρωση νερού παρατηρήθηκε επίσης και σε σημεία του κέντρου.


Η ραγδαιότητα της βροχής (σύμφωνα με τον μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, που βρίσκεται εγκατεστημένος στο ΓΕΛ Αίγινας) ήταν σχετικά μικρή και έφτασε τα 77.4 mm/h στις  9:30 π.μ. ενώ το συνολικό ύψος της βροχής δεν ξεπέρασε τα 19.6 χιλιοστά. 

Στην Πέρδικα εξαιτίας ενός κεραυνού στις 9:35 π.μ. έπεσε το ρεύμα και οι κάτοικοι της περιοχής έμειναν χωρίς ηλεκτρικό. Το Aegina Portal επικοινώνησε με τον  πρόεδρο της Κοινότητας Πέρδικας κ. Μιχάλη Μαρτή οποίος ενημερώθηκε από το συνεργείο της ΔΕΗ και ότι η βλάβη θα αποκατασταθεί σύντομα.  Το ρεύμα επανήλθε στις 11:50 π.μ.

Επίσης, σε επικοινωνία με τον διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας κ. Γιώργο Σουλιώτη είπε ότι βρίσκεται σε περιπολία δεν έχουν εντοπιστεί προβλήματα και ότι δεν υπάρχει κάποια κλήση για βοήθεια.

Σημειώνεται ότι το πρωί δεν έβρεξε σε όλη την Αίγινα. Στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας δεν έβρεξε, αντίθετα ισχυρή ήταν η βροχόπτωση στον Μαραθώνα και στην Πέρδικα.

Τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν σταδιακά μετά τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες - βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 25 βαθμούς Κελσίου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png