Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών "Αίγινα". Ανοιχτή για όλα τα ΑΦΜ η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων, για δωρεάν συμμετοχή μέσω ΕΣΠΑ, από 30 Ιουνίου.

kdap-aegina-2023.jpg

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση από το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) "Αίγινα", η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για δωρεάν συμμετοχή στο ΚΔΑΠ Αίγινα μέσω ΕΣΠΑ (www.eetaa.gr), θα είναι ανοιχτή από 30 Ιουνίου για όλα τα ΑΦΜ. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη  υποβολή αίτησης είναι να έχει υποβληθεί η φετινή φορολογική δήλωση της οικογένειας. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Στην ανακοίνωση που ακολουθεί παρέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τις υπηρεσίες που προσφέρει το ΚΔΑΠ "Αίγινα", την εγγραφή και την επικοινωνία για ενημέρωση ή ραντεβού:

Καλούμε τους γονείς που έχουν παιδιά από 5 έως 12 ετών, να υποβάλουν αιτήσεις, και να εγγράψουν τα παιδιά τους στο ΚΔΑΠ Αίγινα.

Το ΚΔΑΠ Αίγινα προσφέρει μια πλούσια ποικιλία δραστηριοτήτων, όπως τέχνη, χορό, ρομποτική, μουσική, θέατρο, σινεμά, ζωγραφική, κατασκευές, ομαδικά παιχνίδια και πολλά άλλα, σχεδιασμένων ώστε να προάγουν τη δημιουργικότητα και την ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών και να τα βοηθούν ώστε να ανακαλύπτουν νέες ικανότητες και ταλέντα. 

Οι δραστηριότητες προσαρμόζονται στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των παιδιών. Επίσης, οι δραστηριότητές μας προάγουν τις κοινωνικές δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση, υποστηρίζοντας ενεργά την εκπαιδευτική πορεία των παιδιών σας. 

Στο ΚΔΑΠ Αίγινα, τα παιδιά δεν περνούν μόνο ευχάριστα τον χρόνο τους, αλλά μαθαίνουν να επικοινωνούν, να εκφράζονται, να συνεργάζονται και να δημιουργούν!

Η συμμετοχή σας στο ΚΔΑΠ μπορεί να είναι δωρεάν αν γίνετε δικαιούχος voucher από την ΕΕΤΑ, κάνοντας αίτηση στο πλαίσιο του προγράμματος «Πρόσβαση Παιδιών Σχολικής Ηλικίας σε Υπηρεσίες Δημιουργικής Απασχόλησης», που αναμένεται κατά το τέλος Ιουλίου 2023.

Για όσους κάνουν αίτηση, αλλά δεν επιλεγούν ως δικαιούχοι, παρέχουμε έκπτωση 40% στην αξία συμμετοχής, ώστε με κόστος που αντιστοιχεί σε περίπου 1€ / ώρα, τα παιδιά σας μπορούν να απολαύσουν όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η συμμετοχή στο ΚΔΑΠ Αίγινα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή στο ΚΔΑΠ σύμφωνα με τα παραπάνω, περιλαμβάνει τις περιόδους των σχολικών διακοπών για Χριστούγεννα και Πάσχα καθώς και τις καλοκαιρινές διακοπές!

Το τμήμα επικοινωνίας του ΚΔΑΠ Αίγινα είναι έτοιμο να σας βοηθήσει στην σωστή συλλογή των δικαιολογητικών που θα χρειαστούν και θα είναι δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε για την σωστή κατάθεση της αίτησής σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 22970 23582, για πληροφορίες ή και κλείσιμο ραντεβού για να σας βοηθήσουμε με τις διαδικασίες της αίτησης.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png