Μαντρότοιχος που έχει καταρρεύσει στο άγαλμα της "Μάνας", προς την πλευρά της παραλίας, μπορεί να αποβεί επικίνδυνος για τους λουόμενους.

mantrotoixos-agalma-manas-2.jpeg

Ένα αρκετά μεγάλο μέρος από τον πέτρινο μαντρότοιχο που βρίσκεται στην πίσω πλευρά, της πλατείας όπου δεσπόζει το άγαλμα της "Μάνας", μπροστά από το μουσείο του Χρήστου Καπράλου, έχει καταρρεύσει όπως φαίνεται και στην φωτογραφία.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Δεν είναι γνωστό πότε ή τι προκάλεσε την κατάρρευσή του, όμως καθώς η περιοχή χρησιμοποιείται από λουόμενους αυτή η κατάσταση μπορεί να αποβεί πολύ επικίνδυνη.

Λουόμενος που επικοινώνησε με το Aegina Portal τόνισε ότι στο σημείο κάνουν το μπάνιο τους καθημερινά, οικογένειες με μικρά παιδιά, λόγω του πολύ μικρού βάθους της θάλασσας, όμως η θέα του γκρεμισμένου μαντρότοιχου δημιουργεί αίσθηση ανασφάλειας. Σύμφωνα με πληροφορίες η πέτρινη μάντρα έχει γκρεμιστεί εδώ και καιρό.

Το Aegina Portal επικοινώνησε με τον Λιμενάρχη Αίγινας κ. Αργύρη Φραγκούλη, ο οποίος είπε ότι θα κάνει έλεγχο στο σημείο και με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δημήτρη Καραγιάννη, ο οποίος είπε ότι θα προγραμματιστεί η αποκατάστασή του.




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png