Συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση και τη θεατρική παράσταση "Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν", περιλαμβάνει το πολιτιστικό πρόγραμμα της Π. Ε. Νήσων για την Αίγινα.

politistiko-programma-perifereias.JPG
Συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση και τη θεατρική παράσταση "Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν", περιλαμβάνει το πολιτιστικό πρόγραμμα  της Π.Ε. Νήσων για την Αίγινα για το καλοκαίρι 2023. Το πρόγραμμα έγινε γνωστό στη συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής που πραγματοποιήθηκε στις 23-06-2023, με θέμα την έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης πολιτιστικού προγράμματος και αθλητικών δράσεων για το καλοκαίρι 2023 της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Για το Δήμο Αίγινας το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα ακόλουθα:


1. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ Θεάτρου που πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι στο νησί, η Περιφέρεια Αττικής θα προσφέρει τη θεατρική παράσταση με «Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν» με τη Χριστίνα Αλεξανιάν, μια παράσταση -μαρτυρία για τη Γενοκτονία των Αρμενίων και τη Μικρασιατική Καταστροφή, βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Ανζέλ Κουρτιάν. Το κόστος της παράστασης ανέρχεται στο ποσό των 3.900 ευρώ, πλέον ΦΠΑ, πλέον πνευματικών δικαιωμάτων και αφορά αμοιβές καλλιτεχνών και συντελεστών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 Αυγούστου 2023, στο 2ο δημοτικό σχολείο Αίγινας.

2. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη 14η γιορτή Φυστικιού, θα πραγματοποιηθεί μία μουσική συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση. Ο Δημήτρης Μπάσης υποδέχεται τους Εκείνος κι Εκείνος σε μια μουσική παράσταση που τα έχει όλα: τραγούδια κορυφαίων δημιουργών, αυθεντική διασκέδαση, πάρτυ και νοσταλγία. Σε μία συναυλία - αναδρομή από το χτες στο σήμερα, από τα "Χαμοπούλια" μέχρι το "Κάθε Μέρα", "Τ'ανίκητα" και τις «Πύρινες Καρδιές» που «ντύνουν» μουσικά την άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά "Σασμός". Special guests οι Εκείνος κι Εκείνος, το αγαπημένο συγκρότημα που πρωταγωνίστησε στην δεκαετία του '90 με τις μεγάλες τους επιτυχίες όπως: «Χειμωνιάτικα Μπαρ», «Δεν θυμάσαι», «Είσαι ότι Έχω», «Τα Λόγια Κομμάτια» κ.ά. Μαζί τους η Kalliope, μία ξεχωριστή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς. 

Η συναυλία θα γίνει στις 16 Σεπτεμβρίου, στο λιμάνι της Αίγινας. Το κόστος ανέρχεται στο ποσό των 12.500 ευρώ, πλέον ΦΠΑ, πλέον πνευματικών δικαιωμάτων και αφορά αμοιβές καλλιτεχνών και συντελεστών.

"Και αυτό το καλοκαίρι πρόκειται να διεξαχθούν επιλεγμένες εκδηλώσεις σε συνδιοργάνωση με τους Δήμους, με απώτερο στόχο την ανάδειξη και την ενίσχυση του Πολιτισμού, την ψυχαγωγία και την εσωτερική καλλιέργεια των θεατών – ακροατών καθώς και την παροχή υψηλής ποιότητας πολιτιστικών αγαθών στους πολίτες", αναφέρεται στην σχετική παρουσίαση του θέματος στην επιτροπή.

Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png