"Ας τραγουδήσω κι ας χαρώ". Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια μουσικοχορευτική, καλοκαιρινή γιορτή του Συλλόγου Αγίων Ασωμάτων και Κοντού.

20230702_205141-05.jpg

"Ας τραγουδήσω κι ας χαρώ" ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης παραδοσιακών και λαϊκών χορών, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στην πλατεία της εκκλησίας των Αγίων Ασωμάτων, από τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγίων Ασωμάτων και Κοντού Αίγινας. 


Η εκδήλωση περιελάβανε παραδοσιακούς χορούς, που παρουσίασαν όλα τα τμήματα του συλλόγου. Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Ξανθή Σώρρου και χαιρέτησαν ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς και ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καραγιάννης.

20230702_205141-01.jpg

Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από χορευτικά τμήματα, παιδικό και εφηβικό του συλλόγου και βέβαια των ενηλίκων που παρουσίασαν ένα "ταξίδι" στην χορευτική παράδοση της Ελλάδας, με χοροδιδάσκαλο την κ. Μάρθα Χαρτοφύλακα. 

20230702_205141-04.jpg

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νίκος Πτερούδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Στέλιος Θεριανός, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καραγιάννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Καίτη Σαλπέα, κ. Βαγγέλης Μπαρμπέρης, κ. Αντώνης Ντελής, εκπρόσωποι συλλόγων και πλήθος κόσμου που απόλαυσε μία όμορφη και προσεγμένη εκδήλωση, που αποτελεί παράδοση για τον σύλλογο και την περιοχή.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png