Σε εξέλιξη είναι το έργο των διαγραμμίσεων στην Αίγινα. Εκτελείται κατά τις νυχτερινές ώρες.

1688544864474-ergo-00.jpg
Πρόκειται για ένα έργο, το πρώτο τμήμα του οποίου είχε ξεκινήσει Μάρτιο. Η αρχική εκτίμηση για την ολοκλήρωσή του είχε προσδιοριστεί τον Μάιο, σε συνάρτηση, ωστόσο, με την κίνηση του νησιού.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Το έργο ξεκίνησε και πάλι και τις τελευταίες μέρες εκτελούνται εργασίες που αφορούν διαβάσεις στο κέντρο της Αίγινας, όπως στη παραλία, σε σημεία μεγάλη κυκλοφορίας όπως στο Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο - Φυλακές, στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας και αλλού. Εκτός από τις οριογραμμές στις άκρες του δρόμου και τις αξονικές γραμμές, περιλαμβάνει διαγραμμίσεις διακοπής πορείας σε επικίνδυνες διασταυρώσεις, διαβάσεις πεζών, ειδικές σημάνσεις στις ράμπες ΑΜΕΑ, διαγραμμίσεις νησίδων, διαγραμμίσεις τύπου ζέβρα και κάποιες άλλες ειδικές διαγραμμίσεις. Σημειώνεται ότι οι εργασίες εκτελούνται κατά τις νυχτερινές ώρες.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν σε όλες τις Κοινότητες της Αίγινας. Στη μελέτη έχουν ληφθεί υπόψιν αιτήματα που έχουν γίνει κατά καιρούς από όλες τις περιοχές του νησιού. Η μελέτη έχει εκπονηθεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αίγινας και το έργο είναι  προϋπολογισμού 60.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png