Σε εξέλιξη μεγάλη δράση του Δήμου Αίγινας για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στο Δήμο Παλαμά. Είναι ένας από τους πλέον "πληγωμένους" δήμους της κακοκαιρίας "Daniel".

20230914_101428-sillogi-palamas.jpg

Πολύ καλή ανταπόκριση γνωρίζει η δράση του Δήμου Αίγινας, που αφορά στη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον Δήμο Παλαμά, ο οποίος είναι από τους πλέον "πληγωμένους" δήμους της κακοκαιρίας "Daniel".


Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι ο Δήμος Παλαμά απέστειλε χθες, 13 Σεπτεμβρίου 2023, έγγραφο στην ΚΕΔΕ - Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, με την οποία κάνει έκκληση για βοήθεια. Η ΚΕΔΕ δημοσίευσε αυτό το έγγραφο μέσα από το οποίο γίνεται αντιληπτό ότι οι κάτοικοι του δήμου Παλαμά έχουν τεράστια ανάγκη, εκτός από τρόφιμα, από διάφορα είδη για την καθημερινότητά τους. 

Η αντιδήμαρχος κ. Μαίρη Κουκούλη η οποία έχει αναλάβει την υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης, ενημερώθηκε σήμερα το μεσημέρι από το Aegina Portal για την τελευταία αυτή εξέλιξη, που αφορά την λίστα με τα είδη που περιλαμβάνονται στη επιστολή του Δήμου Παλαμά προς την ΚΕΔΕ.

Αμέσως έδειξε έμπρακτο ενδιαφέρον και συμφώνησε να συμπεριληφθεί στη δράση, η λίστα που έχει αποστείλει ο Δήμος Παλαμά. 

screenshot.846.png
Επίσης, οι πολίτες μπορούν να προσφέρουν τα ακόλουθα, σύμφωνα με την αρχική λίστα που δημοσίευσε ο δήμος Αίγινας:

  • ζυμαρικά
  • όσπρια
  • ρύζι
  • παξιμάδια
  • γάλα εβαπορέ
  • εμφιαλωμένο νερό.
Η δράση ξεκίνησε Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023, έληγε αύριο Παρασκευή, αλλά λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης πήρε παράταση και θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 στις 4 το απόγευμα.

Τόπος συλλογής είναι το Δημοτικό Στάδιο Αίγινας, αίθουσα Παύλος Ανδρεόπουλος. Οι ώρες λειτουργίας είναι 09.30 - 13:00 και; 17:00 – 20:00.  Σημειώνεται ότι για όσους επιθυμούν να φέρουν μεγάλες ποσότητες με το αυτοκίνητό τους, δίνεται η δυνατότητα, δια μέσου της μεγάλης πόρτας, που είναι ανοιχτή τις ώρες λειτουργίας, προς την πλευρά του σχολείου.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png