Η εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Ναυτικό Όμιλο Αίγινας.

20240106_121042.jpg
Μετά την τελετή της κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο Ναυτικό Όμιλο Αίγινας, στις εγκαταστάσεις του στο ΚΕ.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με την τελετή του αγιασμού από τον πατέρα Νικόλαο Γαρυφάλλου, που ευλόγησε τους νεαρούς ιστιοπλόους και τους ευχήθηκε για τη νέα χρονιά και συνεχίστηκε με τον κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
 
Ακολούθησε ομιλία του προέδρου του Ομίλου κ. Νίκου Πτερούδη και χαιρετισμοί από τον δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά και τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Γιάννη Βουτσινά, που σήμερα έκανε την πρώτη του επίσημη επίσκεψη στο νησί, μ' αυτή του την ιδιότητα.
 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Γιάννης Βουτσινάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Παναγιώτης Κασιμάκης, κ. Σωτήρης Μπήτρος, Νίκος Μαρίνος και Αντώνης Ντελής, ο Λιμενάρχης Αίγινας κ. Αργύρης Φραγκούλης, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας κ. Ανθή Γελαδάκη, ο πρόεδρος κ. Νίκος Πτερούδης, μέλη της διοίκησης του ΝΟΑ, οι προπονητές, γονείς των αθλητών και φίλοι του Ομίλου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png