Απεργιακή συγκέντρωση στην Παλαιά Προβλήτα, το πρωί της Τετάρτης, από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Νησιών Αργοσαρωνικού.

20240226_133402.jpg
Απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει στην Παλαιά Προβλήτα, το πρωί της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου 2024, στις 11 το πρωί, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Νησιών Αργοσαρωνικού, για μία σειρά από ζητήματα που αφορούν τη δημόσια παιδεία.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Ο σύλλογος στην ανακοίνωσή του κάνει αναφορά και στην συμπλήρωση ενός χρόνου από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους. 

"Την Τετάρτη 28 Φλεβάρη κλείνει ένας χρόνος ατιμωρησίας από το έγκλημα στα Τέμπη όπου 57 νέα παιδιά και συνάνθρωποι μας έχασαν άδικα τη ζωή τους. Σε αυτό τον χρόνο όχι μόνο δεν έχουν αναδειχθεί οι ευθύνες αλλά έχουν βγάλει από τη συζήτηση την ακύρωση των ιδιωτικοποιήσεων που στο κυνήγι του κέρδους απαξιώνεται η ανθρώπινη ζωή", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png