Τηλεοπτική σειρά από ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ στην Αίγινα, με παρουσιάστρια τη Χαρούλα Αλεξίου.

girismata-aegina-00.jpg
"Η ιστορία της ελληνικής δισκογραφίας” είναι ο τίτλος της σειράς ντοκιμαντέρ ,που θα προβληθεί από την ΕΡΤ με παρουσιάστρια και αφηγήτρια την Χαρούλα Αλεξίου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η εταιρεία παραγωγής έχει επιλέξει το νησί της Αίγινας για την πραγματοποίηση των γυρισμάτων, από την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024 έως και την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 σε πολλούς χαρακτηριστικούς - ιστορικούς και άλλους - για το νησί εξωτερικούς χώρους.

Το θέμα έγινε γνωστό μέσα από την Δημοτική Επιτροπή, από την οποία εγκρίθηκε η εισήγηση για την κάλυψη δαπάνης, παροχής φιλοξενίας του κινηματογραφικού συνεργείου, για την οποία τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής αποφάσισαν ομόφωνα θετικά.

Η εν λόγω σειρά πραγματεύεται την καταγραφή και διάσωση της ιστορίας της ελληνικής δισκογραφίας, με την συμμετοχή έγκυρων ερευνητών, προσωπικοτήτων, οι οποίοι έχουν εργαστεί για σειρά ετών σ' αυτόν τον τομέα. 



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png