Δήλωση του κ. Νίκου Αμπατιέλου, βουλευτή του ΚΚΕ, για το ζήτημα του νερού στην Αίγινα.

20240315_180320.jpg

Διήμερη περιοδεία στην Αίγινα πραγματοποιεί ο βουλευτής της Α' Πειραιά και Νήσων του ΚΚΕ κ. Νίκος Αμπατιέλος. Σήμερα το απόγευμα ο κ. Αμπατιέλος συμμετείχε σε ομιλία - εκδήλωση της Κ.Ο. Αίγινας του ΚΚΕ. 


Ο κ. Αμπατιέλος μιλώντας στο Aegina Portal έκανε την ακόλουθη δήλωση:


"Πραγματοποιούμε τη σημερινή επίσκεψη στην Αίγινα, για το πολύ σημαντικό θέμα που είχε προκύψει με το νερό. Θεωρούμε ότι είναι απαράδεκτο εν έτη στον 21ο αιώνα, να συζητάμε ακόμα αν περιοχές τόσο κοντά στην Αττική δεν έχουν τη δυνατότητα, όχι απλά για πόσιμο νερό, όπως είναι οι αγώνες που χρόνια έχουνε δοθεί και κατάφεραν να φτιαχτεί το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ που να φτάσει και στην Αίγινα, αλλά μετά και την τελευταία εξέλιξη και την βλάβη που έχει πάρα πολλά ερωτηματικά, το πώς προέκυψε και το ότι το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζεται άμεσα να παρθούν μέτρα με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, που πρέπει να δεσμευτεί η κυβέρνηση και αρμόδιες αρχές πότε θα λυθεί το ζήτημα, προφανώς να μην πληρώνουν τους λογαριασμούς, να μην έρχονται λογαριασμοί νερού στους Αιγινήτες και να παρθούν όλα εκείνα τα μέτρα για να τέτοιο έργο 23 εκατομμυρίων, που πλήρωσαν οι Έλληνες φορολογούμενοι, αντίστοιχα και τις Αίγινας, να μη γίνονται τέτοια απαράδεκτα φαινόμενα.

Εκτός από αυτό όμως, ερχόμαστε στην Αίγινα για να χτυπήσουμε το καμπανάκι του κινδύνου, σε σχέση με το νερό των γεωτρήσεων το οποίο τώρα έχει φτάσει στους κατοίκους, μετά και από αυτή την εξέλιξη, τα δικά μας τυχαία είναι πολύ ανησυχητικά και έχουμε πολύ μεγάλο προβληματισμό και θεωρούμε ότι και ο Δήμος και η Περιφέρεια πρέπει άμεσα να ενημερώσουν το λαό της Αίγινας να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα και να κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο - αυτό που διεκδικούν δηλαδή και οι εκλεγμένοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση - στην Περιφέρεια και η Λαϊκή Συσπείρωση εδώ στην Aίγινα και το ΚΚΕ και με ερώτησή του στη βουλή πριν από μία Εβδομάδα για να λυθεί εδώ και τώρα αυτό το πολύ μεγάλο πρόβλημα".

Το Σάββατο 16 Μαρτίου, στις 8 π.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων στις εγκαταστάσεις του S/M "Κρητικός" και στις 10 π.μ. θα περιοδεύσει στην αγορά της Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png