Κινηματογράφος "Τιτίνα". Πρόγραμμα προβολών.

«Πέρα από τον τοίχο»
Κοινωνική, Διάρκεια 120’, Ιράν
Πέμπτη & Παρασκευή & Σάββατο: 8.30
Κυριακή & Δευτέρα: 7.30

«…Ο Αλί, ένας τυφλός άνδρας, προσπαθεί να αυτοκτονήσει μέσα στο διαμέρισμα που ζει. Η προσπάθειά του αυτή διακόπτεται όταν ένας γείτονας που μπαίνει στο σπίτι τον ενημερώνει ότι η αστυνομία αναζητά μια γυναίκα που έχει δραπετεύσει και έχει κρυφτεί κάπου μέσα στο κτίριο. Σιγά σιγά, ο Αλί ανακαλύπτει ότι η γυναίκα αυτή, η Λέϊλα, βρίσκεται μέσα στο διαμέρισμά του. Η Λέϊλα συμμετείχε σε μια πορεία διαμαρτυρίας εργαζομένων, η οποία οδήγησε σε χάος και μάχες με την αστυνομία. Η φυγάς είναι συντετριμμένη καθώς ο τετράχρονος γιος της εξαφανίστηκε όταν την πήραν με ένα βαν της αστυνομίας. Σταδιακά, ο Αλί δένεται συναισθηματικά μαζί της. Επιθυμώντας να ξεφύγει από την πραγματικότητα, η βοήθεια προς τη Λέϊλα γίνεται καταφύγιο στον δικό του κόσμο της φαντασίας...».
Μοντέρνος, Ιρανικός κινηματογράφος της καθημερινότητας.

Στα ιρανικά, με ελληνικούς υπότιτλους. 

«The Marvels»
Επιστημονική φαντασία, Διάρκεια 105’
Παρασκευή & Σάββατο: 6.45
Κυριακή & Δευτέρα: 5.45

«…Η Κάπταιν Μάρβελ - Κάρολ Ντένβερς έχει επανακτήσει την ταυτότητά της από τους τυραννικούς Kree και έχει πάρει και την εκδίκησή της από την Υπέρτατη Νοημοσύνη. Αλλά οι επιπτώσεις των πράξεών της, την έχουν φορτώσει με μεγάλες ευθύνες. Όταν τα καθήκοντα της την οδηγούν σε μία ανωμαλία στο γαλαξία που συνδέεται με τους Kree, οι δυνάμεις της μπερδεύονται με αυτές της μεγαλύτερης θαυμάστριά της, της Καμάλα Καν – Μις Μάρβελ, καθώς και της ανιψιάς της, Κάπταιν Μόνικα Ραμπό - αστροναύτη της S.A.B.E.R…
Αυτή η απρόσμενη ομάδα, γνωστή ως “The Marvels”, θα μάθει να δουλεύει μαζί, σε αρμονία, με στόχο τη σωτηρία του σύμπαντος...»

Στα αγγλικά με ελληνικούς υπότιτλους, Μεταγλωττισμένο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png