Λόγω της απεργίας της ΠΝΟ τα προγραμματισμένα ραντεβού με τον παιδίατρο στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, μεταφέρονται στις 17 και 18 Ιανουαρίου 2022!

 
Είναι αδιανόητο, αλλά συνέβη κι αυτό! Μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα που το Κέντρο Υγείας Αίγινας, στερείται τη βασική ειδικότητα του παιδιάτρου σε μόνιμη βάση και οι γονείς αναγκάζονται να περιμένουν πότε θα ανακοινωθεί μία προγραμματισμένη επίσκεψη της συγκεκριμένης ειδικότητας, στην καλύτερη περίπτωση για 4-5 φορές τον μήνα, το Κέντρο Υγείας Αίγινας με σημερινή ανακοίνωσή του ενημερώνει τους γονείς, ότι εξαιτίας της προγραμματισμένης 48ωρης απεργίας της ΠΝΟ, τα ραντεβού μεταφέρονται για 17 και 18 Ιανουαρίου 2022!  Δηλαδή οι γονείς θα πρέπει να περιμένουν ακόμη σαράντα ημέρες για να εξεταστούν τα παιδιά τους!

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Πρόκειται για ένα πρόβλημα που λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών και της χειμερινής περιόδου, δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση και ανασφάλεια στους γονείς του νησιού.
 
Σημειώνουμε παρεμπιπτόντως, ότι ανακοίνωση για την επίσκεψη του παιδιάτρου τόσο τον Νοέμβριο 2021, όσο και τον Δεκέμβριο του 2021 δεν έχουμε λάβει στο Aegina Portal και δεν μπορούμε να εντοπίσουμε τις συγκεκριμένες δημοσιεύσεις στο αρχείο μας.  Η τελευταία ανακοίνωση για την επίσκεψη παιδιάτρου που έχουμε λάβει από το Κέντρο Υγείας αφορούσε τις επισκέψεις του παιδιάτρου τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2021.
 
Οι αρμόδιοι θα πρέπει να αγωνιστούν, εξαντλώντας κάθε διαθέσιμο μέσο προκειμένου να διαφυλάξουν την υγειά των παιδιών του νησιού, εξασφαλίζοντας έναν μόνιμο παιδίατρο στο Κέντρο Υγείας Αίγινας. Δεν τιμά κανέναν να λέει "ελάτε σαράντα ημέρες μετά" και μάλιστα όταν πρόκειται για την υγεία των παιδιών. Κανένα έργο όσο μεγάλο και αν είναι δεν μπορεί να υποκαταστήσει την αίσθηση της ασφάλειας και της σιγουριάς που πρέπει να νιώθει ένας γονιός για τα παιδιά του.

Άλλωστε κανένας δεν γνωρίζει πότε θα αρρωστήσει ένα παιδί, οι επισκέψεις των παιδιάτρων θα έπρεπε να είναι επικουρικές και όχι να υποκαταστήσουν την αναγκαιότητα της μόνιμης θέσης που παιδιάτρου. Δυστυχώς, φαίνεται ότι ακόμη κι αυτές οι επισκέψεις γίνονται ζητούμενο πια.
 
Και βέβαια υπεύθυνοι δεν είναι ούτε οι ιατροί, ούτε το νοσηλευτικό προσωπικό, ούτε οι εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας, που δίνουν καθημερινά τις δικές τους μάχες και έχουν αποδείξει ότι μπορούν να στέκονται όρθιοι ακόμη και στα πολύ δύσκολα.
 
Ακολουθεί η ανακοίνωση του Κέντρου Υγείας Αίγινας:
 
"Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι η προγραμματισμένη επίσκεψη του παιδιάτρου για το μήνα Δεκέμβριο δεν θα πραγματοποιηθεί εξαιτίας της προγραμματισμένης 48ωρης απεργίας της ΠΝΟ. Τα ραντεβού μεταφέρονται για 17 και 18 Ιανουαρίου 2022. Για διευκρινήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Κ.Υ. Αίγινας".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png