Θετική είναι η εξέλιξη για την κάλυψη της παιδιατρικής ειδικότητας στο Κέντρο Υγείας Αίγινας. Η ιατρός αναμένεται να αναλάβει τέλος Ιανουαρίου.

kentro-ygeias-paidiatros-04.jpg

Θετική είναι η εξέλιξη για την κάλυψη της παιδιατρικής θέσης στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει, η επιτυχούσα ιατρός για την κάλυψη της παιδιατρικής ειδικότητας στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, έχει αποδεχθεί τη θέση και αναμένεται να αναλάβει τέλος Ιανουαρίου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Την  είδηση επιβεβαίωσε τόσο η επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου Υγείας Αίγινας κ. Σβετλάνα Λεωνίδη, όσο και  ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Αίγινας κ. Στέλιος Θεριανός, με τους οποίους επικοινώνησε σήμερα το Aegina Portal. 

Οι προσπάθειες τώρα επικεντρώνονται στην κάλυψη δύο ακόμη σημαντικών ειδικοτήτων, του καρδιολόγου, μικροβιολόγου και του ακτινολόγου, όπως δήλωσε ο κ. Στέλιος Θεριανός, που τόνισε την ικανοποίησή του για αυτή την εξέλιξη. Αντίστοιχα, η κ. Σβετλάνα Λεωνίδη είπε ότι γίνονται συνεχείς προσπάθειες για να προκηρυχθούν αυτές οι θέσεις. 

Για το ζήτημα του παιδιάτρου του Κέντρου Υγείας Αίγινας, υπενθυμίζεται ότι η  2η ΔΥΠΕ την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022,  είχε αναρτήσει στην ιστοσελίδα της τον τελικό πίνακα μοριοδότησης και σειράς κατάταξης υποψηφίων ιατρών, για την 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου και την ειδικότητα της "Παιδιατρικής" για το  Κ.Υ. Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png