Ανέλαβε υπηρεσία η νέα παιδίατρος. Βρίσκεται καθημερινά στο Κέντρο Υγείας. Θα προγραμματιστούν και απογευματινά ιατρεία και ιατρεία στην περιφέρεια του νησιού.

20230202_141436-paidiatros.jpg

Την ιατρό κ. Χρύσα Δεληγιάννη, τη νέα παιδίατρο του Κέντρου Υγείας Αίγινας, καλωσόρισε σήμερα στα νέα της καθήκοντα ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας κ. Στέλιος Θεριανός. Ο κ. Θεριανός ευχαρίστησε όλους εκείνους, που με τις προσπάθειές τους έγινε εφικτή η τοποθέτηση μόνιμης παιδιάτρου στο Κέντρο Υγείας Αίγινας. 


H ιατρός  κ. Χρύσα Δεληγιάννη  είπε: "Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που βρίσκομαι στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, σε μόνιμη θέση πια. Ήταν, από ότι καταλαβαίνω, πάρα πολύ αξιόλογη προσπάθεια όλων των κατοίκων, που διεκδίκησαν την παρουσία μόνιμου παιδιάτρου στο νησί. Έτσι θα έπρεπε να είναι σε όλα τα νησιά της Ελλάδας. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να διευκολύνω την κατάσταση, τα παιδάκια και τους γονείς. 

Να ενημερώσω ότι θα βρίσκομαι καθημερινά στο Κέντρο Υγείας, κάποιες μέρες θα εφημερεύω. Κάνουμε μία προσπάθεια να μπουν και απογευματινά ιατρεία τις μέρες των εφημεριών.

Έχω καταλάβει ότι υπάρχει μία δυσκολία με τις απομακρυσμένες περιοχές, οπότε θα κάνω κάποια απογευματινά ιατρεία δύο φορές το μήνα στο Μεσαγρό και ένα απόγευμα το μήνα στην Πέρδικα και επίσης ένα πρωινό του μήνα θα βρίσκομαι στο Αγκίστρι, για τα παιδιά που βρίσκονται εκεί.

Οι συνθήκες δεν είναι εύκολες για τους γονείς πια, ούτε να μετακινούνται πέρα - δώθε, ούτε να προγραμματίζουν όπως θέλουν τις εξετάσεις των παιδιών τους. Είμαι πρόθυμη να βρεθώ και σε απομακρυσμένα μέρη και να δω τα παιδάκια εκεί και νομίζω ότι με τη βοήθεια όλων θα έχουμε μία άψογη συνεργασία και όλα θα πάνε μία χαρά.

Όσον αφορά τα ραντεβού στο Κέντρο Υγείας θα μπορείτε καθημερινά να τηλεφωνείτε στη γραμματεία και να κλείνετε τα διαθέσιμα ραντεβού". 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png