Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ετήσια μουσικοχορευτική βραδιά του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας.

DSC_0031-xoreftika-00.JPG

Ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας και η χορευτική ομάδα του συλλόγου, παρουσίασαν το βράδυ της Τετάρτης την ετήσια χορευτική παράσταση, στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ανδρέα Δ. Καψάλη. 


Ήταν ένα "ταξίδι" σε όλη τη Ελλάδα με όχημα τη μουσική και το χορό. Την εκδήλωση προλόγισε εκ μέρους του Ιδρύματος και του Συλλόγου Φίλων του Ιδρύματος η κ. Δήμητρα Στάθη Χατζίνα, η οποία μετέφερε τους χαιρετισμούς της προέδρου του Ιδρύματος κ. Φλώρας Καψάλη και της προέδρου του Συλλόγου Φίλων του Ιδρύματος κ. Σίλας Αλεξίου. Ακολούθησε μία σύντομη ομιλία από την πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας κ. Φλώρα Αλυφαντή. 

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς. Το πρόγραμμα και τις πληροφορίες σχετικά με τους χορούς που προγράμματος, παρουσίασε η κ. Ολυμπία Χαλδαίου, μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας.

Στο κατάμεστο από κόσμο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Καψάλη, τα μέλη του χορευτικού τμήματος χειροκροτήθηκαν θερμά από το κοινό. Άλλωστε είναι ολοφάνερη η αγάπη που νιώθουν τα μέλη του για τους παραδοσιακούς χορούς, αλλά και το δέσιμο της ομάδας, που δίνει την ψυχή της σ' αυτό!

Χοροδιδάσκαλοι είναι ο κ. Αντώνης Χναράκης και η κ. Φλώρα Γκλαβά. Υπενθυμίζεται ότι ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας είναι μέλος του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού - CID, που είναι η επίσημη ανώτατη οργάνωση για όλες τις μορφές χορού σε όλες τις χώρες του κόσμου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png