Η τελετή λήξης του 6ου Φεστιβάλ Φιστικιού, με ζωντανό μουσικό πρόγραμμα από τον Γιάννη Παπαντωνίου.

Με μία εντυπωσιακή σε προσέλευση κόσμου συναυλία με τον Γιάννη Παπαντωνίου και τους συνεργάτες του, ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ το 6ο Φεστιβάλ Φιστικιού. Η τελετή λήξης περιελάμβανε χαιρετισμούς και ευχαριστίες, προς όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτού του φεστιβάλ από τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ κύριο Νίκο Τζίτζη και τον Δήμαρχο Αίγινας κύριο Δημήτρη Μούρτζη. Λίγο πριν είχε προηγηθεί η κλήρωση της λαχειοφόρου για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Αίγινας από την Επιτροπή Εικαστικής Πρωτοβουλίας Αίγινας.

Ο Γιάννης Παπαντωνίου και οι συνεργάτες του, μία σταθερή αξία στο ελληνικό τραγούδι, διασκέδασαν το κοινό με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια σε ένα μουσικό πρόγραμμα που διήρκεσε για περίπου ένα τρίωρο.

Στη συνέχεια θα παρουσιαστούν από το Aegina Portal όλες οι παράλληλες εκδηλώσεις, που "έτρεξαν" κατά τη διάρκεια αυτού του τετραημέρου και δεν ήταν δυνατόν λόγω χρόνου να παρουσιαστούν άμεσα.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png