Η ΕΡΤ χορηγός επικοινωνίας του 14oυ Aegina Fistiki Fest. 

festival-fistikiou-ert-xorigos.jpg

Μετά από  αίτημα της Koινωφελούς Επιχείρηση toy Δήμου Αίγινας, που υποβλήθηκε στις 11-08-2023 και με το οποίο ζητείται η χορηγία επικοινωνίας της  Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.   στο "14o Aegina Fistiki Fest", το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Λιμάνι της Αίγινας από τις14-09-2023 έως και τις17-09-2023, η  Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.  αποφάσισε τη χορηγία επικοινωνίας η οποία περιλαμβάνει τα ακόλουθα:  

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Στο πλαίσιο της χορηγίας επικοινωνίας η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. θα προσφέρει:

1. Τη μετάδοση δέκα τηλεοπτικών μηνυμάτων, διάρκειας τριάντα δευτερολέπτων, παραγωγής του επιχορηγούμενου, από την EΡT2 στον αδιάθετο διαφημιστικό χρόνο της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε., κατά το διάστημα από την παράδοση του μηνύματος έως και τις 17-09-2023. Τo σποτ, που θα αποσταλεί έτοιμο προς μετάδοση από τον επιχορηγούμενο, θα φέρει την ένδειξη "Χορηγός Επικοινωνίας ΕΡΤ".
2. Τη μετάδοση είκοσι ραδιοφωνικών μηνυμάτων, διάρκειας τριάντα δευτερολέπτων, από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 στον αδιάθετο διαφημιστικό χρόνο της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε., κατά το διάστημα από την παράδοση του μηνύματος έως και τις 17-09-2023. Τo σποτ θα αποσταλεί έτοιμο προς μετάδοση από τον επιχορηγούμενο.
3. Την προβολή του φεστιβάλ από την ιστοσελίδα της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε..
4. Την προβολή του φεστιβάλ από τις τηλεοπτικές & ραδιοφωνικές εκπομπές της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png