Φιστίκια καπνιστά και φιστίκια με δενδρολίβανο, θυμάρι και σκόρδο, προτείνει στο περίπτερό του το κατάστημα "Μούρτζης" !

20230915_112719-periptero-mourtzis-00.jpg
Το κατάστημα "Μούρτζης" παρουσιάζει κάθε χρόνο στο περίπτερό του, στην εμπορική έκθεση του φεστιβάλ φιστικιού, μοναδικές γεύσεις και προτάσεις, με επίκεντρο το φιστίκι, που παράγει η οικογένεια Μούρτζη. 


Ανάμεσα στα παραδοσιακά, χειροποίητα γλυκά, όπως οι κουραμπιέδες με φιστίκι ή η πάστα φιστικιού, που είναι μια πραγματική εμπειρία απόλαυσης, φέτος παρουσιάζονται νέες προτάσεις, που ήδη έχουν ενθουσιάσει όσους τις δοκίμασαν.

20230915_112719-periptero-mourtzis-4.jpg
Πρόκειται για φιστίκια καπνιστά και φιστίκια με δενδρολίβανο, θυμάρι και σκόρδο, που προτείνονται ειδικά, μέσα από τη νέα συλλογή γεύσεων. Μαζί η "δικιά μας φλωρεντίνα με ανθό αλατιού", μια αναπάντεχη γευστική απόλαυση! 

20230915_112719-periptero-mourtzis.jpg

Στο περίπτερο του καταστήματος "Μούρτζης" ο επισκέπτης της εμπορικής έκθεσης, μπορεί να βρει ολόφρεσκα φιστίκια νέας σοδιάς, μαζί με μία τεράστια ποικιλία από εκλεκτά χειροποίητα προϊόντα φιστικιού, από το εργαστήρι της οικογένειας "Μούρτζη". 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png