Βόλτα σαββατόβραδου στην εμπορική έκθεση του 14ου Aegina Fistiki Fest, με αξέχαστες γευστικές εμπειρίες!

DSC_0107-f02.JPG

Καθώς το Σαββατόβραδο ξεκινά, στην εμπορική έκθεση του 14ου Aegina Fistiki Fest, το κοινό μπαίνει σε υπέροχους γευστικούς πειρασμούς! Εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, πότε βασισμένα αποκλειστικά στο φιστίκι και πότε άλλα ντόπια προϊόντα από τοπικούς παραγωγούς, η εμπορική έκθεση του φεστιβάλ θα χαρίσει στους επισκέπτες της μερικές αξέχαστες γευστικές αναμνήσεις. 


Από το κατάστημα "Μούρτζης" με τα υπέροχα προϊόντα, το ζαχαροπλαστείο "Αιάκειον" με την πλούσια συλλογή από εκλεκτά προϊόντα φιστικιού, τους ξηρούς καρπούς "Afaia", τα πεντανόστημα γλυκά "Ο Φώτης", το ξεχωριστό πέστο φιστικιού από τον "Νόντα" της οικογένειας Μαρτή, η εμπορική έκθεση είναι μία πανδαισία γεύσεων! 

Επίσης, στην εμπορική έκθεση θα βρείτε εξαιρετικές δημιουργίες από τοπικές επιχειρήσεις και καλλιτέχνες  της Ceramica από την Μίκα Βογιατζή και πολλά ακόμη. Γευστικά ή καλλιτεχνικά, η βόλτα στα περίπτερα της εμπορικής έκθεσης του 14ου Aegina Fistiki Fest θα σας μείνει αξέχαστη!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png