Με μία μεγάλη μουσικοχορευτική εκδήλωση, συνοδεύτηκε η έναρξη της Εμπορικής Έκθεσης του 13ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας.

DSC_0067-sinavlia-00.JPG

Με μία μεγάλη συναυλία στην οποία συμμετείχε η Εστουδιαντίνα Αίγινας και όλα τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων του νησιού, συνοδεύτηκε η πρώτη ημέρα της λειτουργίας της Εμπορικής Έκθεσης του 13ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας, που θα διαρκέσει από τις 15 έως τις 18 Σεπτεμβρίου.
 


Η Εστουδιαντίνα Αίγινας υπό τη διεύθυνση του Αλέξανδρου Σπίτζινγκ "ταξίδεψε" το πολυπληθές κοινό της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο μπάσκετ του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας.

DSC_0067-sinavlia-02.JPG

Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Μαριλένα Γιαννούλη και εκ μέρους της Εστουδιαντίνας ο κ. Ανδρέας Γιαννούλης. Το κοινό απόλαυσε μία βραδιά "πλημμυρισμένη" με παραδοσιακή μουσική, σε ένα μελωδικό "ταξίδι", με σταθμούς όλες τις Κοινότητες της Αίγινας, που ξεκίνησε λίγο καιρό πριν, στο πλαίσιο του καλοκαιρινού προγράμματος του 13ου Φεστιβάλ Φιστικιού.

DSC_0067-sinavlia-03.JPG

Οι μουσικοί και οι χορευτές χειροκροτήθηκαν θερμά από το κοινό, σε ένα επιτυχημένο μουσικό πρόγραμμα που περιελάμβανε ακόμη και παραδοσιακά τραγούδια της Αίγινας, αλλά και άλλους σκοπούς και μουσικές που ενθουσίασαν και διασκέδασαν τον κόσμο.

Συμμετείχαν τα χορευτικά τμήματα από το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας,  τον Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας "Ο Καποδίστριας",  Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος, Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Κυψέλη, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Μαρίνα, Αλώνων και Μεσαγρού "Οινόη", τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγίων Ασωμάτων - Κοντού και τον Σύλλογο Προόδου και Αλληλεγγύης Αγίων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png