"Γυ(μ)νή αλήθεια". Εντυπωσιακές ερμηνείες και δυνατά κείμενα στο χοροθέατρο του Βαγγέλη Πιτσιλού.

20230617_213354-gimni-alithia-00.jpg

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κοινού πραγματοποιήθηκε το διήμερο 16 και 17 Ιουνίου στο προαύλιο του 2ου Γυμνασίου της Κυψέλης, χοροθέατρο σε ιδέα και χορογραφία του Βαγγέλη Πιτσιλού και του γυμναστηρίου ΝΑΜΑ, για το ρόλο της γυναίκας στη κοινωνία, στην οικογένεια και στη ζωή. Εντυπωσιακές ερμηνείες και δυνατά κείμενα, σε ένα θεατρικό δρώμενο με συνεχή ροή. 


Η παράσταση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Αίγινας και της Αντιδημαρχίας Ισότητας των Φύλων, ενώ η παραχώρηση του χώρου έγινε από την Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Βαγγέλης Πιτσιλός και χαιρέτησε η αντιδήμαρχος κ. Μαίρη Κουκούλη και ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας κ. Γιώργος Μπήτρος, που ενημέρωσε το κοινό για τις τελευταίες εξελίξεις της θεατρικής διοργάνωσης και μίλησε και για την ουσία της παράστασης  "Γυ(μ)νή αλήθεια".

DSC_0062.JPG
Ερμήνευσαν με σειρά εμφάνισης: Ξανθή Πανταζή, Έλενα Φουντούκη, Δήμητρα Παπαδά, Λυώ Καμαρού, Κατερίνα Λιάπη και Αγγελική Στουραΐτη Σαΐνη.  

Χόρεψαν:  Άννα Αρακάδακη, Κωσταντινα Βασιλείου, Μαρία Γιαννούλη, Ντια Γκάρνερ, Χριστινα Γρυπαίου, Στέλλα Ζαρίφη, Μελίνα Καλαμάκη, Λυώ Καμαρού, Μαριλένα Κάτσα, Έλενα Λέκκα, Κατερίνα Λιάπη, Δήμητρα Νάνου, Ξανθή Πανταζή, Δήμητρα Παπαδά, Σοφία Πρωτονοταρίου, Ιακωβίνα Ρούσσου, Ευα Σισκαμάνη, Δώρα Σκρέκα, Αγγελική Στουραΐτη Σαΐνη, Μάρω Τζίτζη, Μαρία Φίνου, Τζένυ Φούντα, Έλενα Φουντούκη.

20230617_213354-gimni-alithia-02.jpg


Κείμενα:
Βαγγέλης Πιτσιλός
Κατερίνα Μαυρίκη

Video art: Μυρτώ Αποστολίδου

Ποίημα "η σιωπή" Αζίζ Νεσίν  
“Τα γενέθλια” Γιοβάννα. 

Τεχνική υποστήριξη: "Ηχοοπτική"

Σχεδιασμός φωτισμού: Βασιλική Ταντάουι.

Η είσοδος στην παράσταση ήταν ελεύθερη σε όλους. Σε ένα κουτί που υπήρχε στην έξοδο μπορούσε όποιος επιθυμούσε να αφήσει χρήματα. Το ποσό που συγκεντρώθηκε και τις δύο ημέρες θα διατεθεί στον Πανελλήνιο σύλλογο στήριξης κακοποιημένων γυναικών και παιδιών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png