"Ίχνη χρόνου". Τα εγκαίνια της έκθεσης του Jean-Jacques Tesson και του Paul Walker στο ξενοδοχείο Brown.

20230701_210024-brown-01.jpg

Ο αγαπημένος σκηνοθέτης και καλλιτέχνης Jean - Jacques Tesson παρουσίασε το βράδυ του Σαββάτου τα νέα του γλυπτά, που φιλοτέχνησε το προηγούμενο διάστημα εμπλουτίζοντας μία θεματική εκθέσεων που ξεκίνησε αρκετά χρόνια πριν. Πρόκειται για 16 συνολικά έργα, τα οποία παρουσιάζονται στο ξενοδοχείο Brown.


Είναι φτιαγμένα από παλιά σιδερικά που με την έμπνευση του Jean - Jacques Tesson παίρνουν ζωή και μια δεύτερη ευκαιρία, έναν δεύτερο ρόλο. Προβάλουν μέσα από τις φυλλωσιές, σαν σιλουέτες της φαντασίας και διηγούνται τις ιστορίες τους σε όσους έχουν την διάθεση τις ακούσουν.

Στην έκθεση συμμετέχει και ο βρετανός ζωγράφος Paul Walker, ο οποίος από το 1991 ζει και εργάζεται στην Αίγινα. Στην έκθεση που έχει τίτλο "Ίχνη χρόνου", παρουσιάζει 16 έργα. Τα έργα του εμπνέονται από τα μαθηματικά και την φυσική. Έχει παρουσιάσει έργα του στην Αίγινα τόσο σε ομαδικές, όσο και σε ατομικές εκθέσεις.

Η διάρκεια της έκθεσης είναι 1 Ιουλίου έως 24 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Brown.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png