Λουκάς Σίνος. Μικροβιολόγος - Βιοπαθολόγος

Το εργαστήριο είναι πλήρως αυτοματοποιημένο και άρτια εξοπλισμένο, με τελευταίας τεχνολογίας αναλυτές, από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρο, καθώς και με το καινοτόμο μηχάνημα VEINVIEWER, που απεικονίζει το φλεβικό σύστημα με αποτέλεσμα την γρήγορη και ανώδυνη αιμοληψία.

Το εργαστήριο πρόσφατα εξοπλίστηκε με τον τελευταίας τεχνολογίας φορητο αναλυτή FinecareTM FIA Meter ο οποίος βασίζεται στη μέθοδο της χημειοφωταύγειας. Ο αναλυτής αυτός μπορεί να βοηθήσει στη έγκαιρη διάγνωση επειγουσών περιπτώσεων όπως το έμφραγμα και την πήξη του αίματος καθώς και στη διάγνωση άλλων παθήσεων όπως  διαβήτης,  νεφρική βλάβη, κλπ. Το FinecareTM παρέχει αξιόπιστα αποτελέσματα μέσα σε λίγα λεπτά.


Το εργαστήριο λειτουργεί καθημερινά από τις 7:30 π.μ. και παρέχει τη δυνατότητα κατ οίκον αιμοληψίας, ενώ κατόπιν συνεννόησης πραγματοποιούνται αιμοληψίες και το Σάββατο.

Το εργαστήριο είναι συμβεβλημένο με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Διεύθυνση

  • Street: Πηλέως 5
  • Postcode: 18010
  • City: Αίγινα

Επικοινωνία

  • Telephone: 22970 22177 Κ. 6945936144
  • E-Mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

On the map

Fill in your address into the address field below the map and the shortest route will be calculated.