Την αποδοχή τριών οχημάτων για τον Δήμο Αίγινας αποφάσισαν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής.

apodoxi-oximaton-dimos-aeginas.jpg

Για την αποδοχή τριών οχημάτων για τον Δήμο Αίγινας αποφάσισαν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαΐου 2023. Πρόκειται για δύο διαφορετικά θέματα. Το πρώτο αφορά στην αποδοχή της δωρεάς δύο οχημάτων από την ΚΕΔΑ, θέμα που έχει παρουσιαστεί από το Aegina Portal. Η απόφαση της δωρεάς ελήφθη από την ΚΕΔΑ εξαιτίας της μεταφοράς του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι", καθώς οι τρείς εργαζόμενες σ' αυτό μεταφέρθηκαν στο Δήμο διότι μονιμοποιήθηκαν, κατόπιν της 4Κ/2022 προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Σύμφωνα με την εισήγηση της ΚΕΔΑ:
" Το Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου με την επωνυμία "Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αίγινας» υπέβαλε την υπ’ αριθμόν 76/2023 (ΑΔΑ: ΨΞΛ4ΟΚ1Η-Θ98) απόφασή του περί δωρεάς δύο (2) επιβατικών οχημάτων ιδιοκτησίας του υπέρ του Δήμου Αίγινας προς την Οικονομική Επιτροπή. Τα εν λόγω οχήματα αξιοποιούνταν για τις ανάγκες του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», το οποίο σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις υπάγεται πλέον στις αρμοδιότητες των ΟΤΑ". 

Το δεύτερo θέμα που αφορούσε το τρίτο όχημα, ένα κλαρκ, είχε τίτλο: "Αποδοχή διάθεσης περονοφόρου ανυψωτικού άνευ τιμήματος από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού (πρώην ΟΔΔΥ)".

Η εισήγηση του δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά ήταν η ακόλουθη:

Ο Δήμος Αίγινας υπέβαλε το υπ΄ αρ. πρωτ. 11160/26.08.2022 έγγραφο αίτημά του προς τη Διεύθυνσης Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού με σκοπό την προμήθεια ενός (1) ανυψωτικού παλετοφόρου (κλάρκ) για την ενίσχυση του υφιστάμενου μηχανολογικού εξοπλισμού και την αποδοτικότερη λειτουργία του έργου των υπηρεσιών του.Σε συνέχεια του ως άνω αιτήματος εκδόθηκε η υπ΄ αριθμόν 63980 και με αρ. πρωτ. Δ.Δ.Δ.Υ. Γ 1041774 ΕΞ 2023/27.03.2023 Διατακτική Β΄ της Διεύθυνσης Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού με θέμα: «Διάθεση άνευ τιμήματος περονοφόρου ανυψωτικού μάρκας ΤΟΥΟΤΑ» στο Δήμο Αίγινας, δυνάμει της υπ’ αριθμόν ΔΤΔ Ε 1034412 ΕΞ 2023/10.03.2023 απόφασης του Υφυπουργού Οικονομικών.

Και στα δύο θέματα τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής αποφάσισαν ομόφωνα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png