Τα δύο οχήματα που εξυπηρετούν το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι", δώρισε η ΚΕΔΑ στον Δήμο Αίγινας, λόγω της μεταφοράς του προγράμματος.

aftokinita-keda.jpg

Τα δύο οχήματα που εξυπηρετούν το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι", δώρισε στο Δήμο Αίγινας, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, η Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου Αίγινας. Η απόφαση ελήφθη εξαιτίας της μεταφοράς του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι", καθώς οι τρείς εργαζόμενες σ' αυτό μεταφέρθηκαν στο Δήμο διότι μονιμοποιήθηκαν, κατόπιν της 4Κ/2022 προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η συζήτηση το θέματος πραγματοποιήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΑ στις 27 Απριλίου 2023 και είχε ως θέμα: "Διενέργεια συζήτησης και λήψη απόφασης σχετικά με την δωρεά στον Δήμο Αίγινας, των δύο οχημάτων που ανήκουν στην Κ.Ε.Δ.Α. και εξυπηρετούσαν το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι".

Σύμφωνα με το κείμενο της εισήγησης που περιλαμβάνεται στην απόφαση, ο κ. Πρόεδρος, εισηγούμενος το πρώτο θέμα ημερησίας διάταξης, ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., πως η επιχείρηση έχει στην κατοχή της δύο οχήματα τα οποία εξυπηρετούσαν το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι το οποίο υπάρχει στην επιχείρηση από το 2010 και προσλήφθηκαν για αυτό και τρείς εργαζόμενες τον Οκτώβριο του ίδιου έτους.

Το πρώτο όχημα μάρκας FORD FOCUS STATION με αριθμό κυκλοφορίας ΙΒΑ 8859, το οποίο ήταν δωρεά της εταιρείας Κοντέλης και το δεύτερο όχημα μάρκας KIA / RIO STONIC με αριθμό κυκλοφορίας ΖΝΗ8329. Το παλαιότερο όχημα του προγράμματος λόγω συνεχών βλαβών και ακαταλληλότητας παροπλίστηκε και στην θέση του αγοράσαμε το καινούργιο όχημα για τις καθημερινές ανάγκες του προγράμματος. Δεδομένου ότι το εν λόγω πρόγραμμα και φυσικά οι τρείς εργαζόμενες σε αυτό μεταφέρθηκαν στο Δήμο διότι μονιμοποιήθηκαν, κατόπιν της 4Κ/2022 προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π., η Επιχείρηση θα πρέπει να προχωρήσει στην δωρεά αυτών των δύο οχημάτων στον Δήμο ώστε να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του προγράμματος.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αφού άκουσαν την εισήγηση του κ. Πτερούδη και κατόπιν διαλογικής συζήτησης, αποφάσισαν με οκτώ θετικές ψήφους και μία παρών του κ. Οικονόμου την δωρεά στο Δήμο Αίγινας και των δύο οχημάτων ώστε να συνεχιστούν απρόσκοπτα οι παροχές του εν λόγω προγράμματος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png