Στην Αίγινα θα γίνουν οι αξιολογήσεις των μαθητών, από την επιστημονική ομάδα του 1ου ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Πειραιά, που θα επισκεφθεί το νησί. 

kedasi-aegina.jpg
Η επιστημονική ομάδα του 1ου ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Πειραιά, μετά από σχετικό αίτημά του προς το Δήμο Αίγινας, θα επισκεφθεί το νησί (σύμφωνα με τις προτεινόμενες ημερομηνίες) 26 Απριλίου έως 1 Μαΐου 2024.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο, που αποτελεί την εισήγηση του δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά, ως προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής, στη δια περιφοράς συνεδρίαση της 9 Απριλίου 2024, η τριμελής επιστημονική ομάδα του 1ου ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ προτίθεται να επισκεφτεί η ίδια το νησί της Αίγινας, ώστε να μην επιβαρυνθούν οικονομικά οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών, λόγω της ανάγκης μετακίνησής τους στον Πειραιά και να συμβάλλει στην κοινωνική στήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους, που κατοικούν στο νησί της Αίγινας. 

Ο αριθμός των μαθητών είναι περίπου 56 παιδιά απ’ όλες τις βαθμίδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο) του Δήμου Αίγινας. 

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι για την αλλαγή σχολικής βαθμίδας προαπαιτείται η ειδική γνωμάτευση, ώστε ο μαθητής να φοιτήσει στην επόμενη βαθμίδα.

Στη δια περιφοράς συνεδρίασης της 9ης Απριλίου 2024, η Δημοτική Επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση από το γραφείο Δημάρχου Δήμου Αίγινας, για την κάλυψη της δαπάνης διαμονής, της τριμελούς επιστημονικής ομάδας του 1ου ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Πειραιά.

Σχετικό ρεπορτάζ του Aegina Portal, από τη επίσκεψη της επιστημονικής ομάδας του 1ου ΚΕΔΑΣΥ Πειραιά στην Αίγινα το 2023, μπορείτε να δείτε εδώ.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png