Σε ισχύ οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που αφορούν στην απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην παραλία της Αίγινας τις βραδινές ώρες.

IMG_20230628_215303-paralia.jpg

Σε ισχύ είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που αφορούν στην απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην παραλία της Αίγινας τις βραδινές ώρες και πιο συγκεκριμένα, από 21:00 έως 00:30 καθημερινά. Τις Κυριακές οι ώρες απαγόρευσης της κυκλοφορίας είναι από 22.00 έως 00.30.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η απαγόρευση στη Λεωφόρο Δημοκρατίας ισχύει από τα εκδοτήρια μέχρι τον Ι.Ν. Παναγίτσας, καθώς και όλων των κάθετων οδών με κατεύθυνση προς αυτήν. Πάντως μέχρι σήμερα δεν υπήρξε η ανάρτηση κάποιας σχετικής απόφασης από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. 

Το Aegina Portal επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτη Κασιμάκη, ο οποίος είπε ότι πρόκειται για την επικαιροποίηση της απόφασης που ίσχυε πέρυσι, μόνο κατά το μέρος της που αφορά στην απαγόρευση της κυκλοφορίας στην παραλία.

Συμπλήρωσε ότι θέματα που αφορούν άλλες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα συζητηθούν σε επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Η απόφαση ελήφθη στην συνεδρίαση της 12ης Μαΐου 2023. Το θέμα δεν συζητήθηκε δημόσια.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png