Menu
0

Ο κύριος Χρήστος Κλώνος στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν στην αποκατάσταση της υγείας του Παντελή.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 25-05-2015 στην κατηγορία: Εκπομπές

Έχουν περάσει τρεισήμισι χρόνια από τότε που μία υπόθεση ενός τροχαίου ατυχήματος συγκλόνισε τους κατοίκους της Αίγινας, δημιουργώντας νέα δεδομένα στην έκφραση της αλληλεγγύης από ένα ολόκληρο νησί. Εκείνο το διάστημα των πρώτων στιγμών δεν υπήρξε πολιτιστική, μουσική, αθλητική ή άλλη εκδήλωση στην οποία έστω ένα μικρό ποσό να μην διατεθεί για την αποκατάσταση της υγείας του Αιγινήτη έφηβου. Ο κύριος Κλώνος αποδέχθηκε την πρόταση να μιλήσει στο ραδιόφωνο του Aegina Portal κυρίως για δύο λόγους: ο πρώτος για να ευχαριστήσει τους συλλόγους, του φορείς και γενικά όλους τους κατοίκους της Αίγινας που για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα έδειξαν την αλληλεγγύη τους, ενισχύοντας την υπόθεση της αποκατάστασης της υγείας του Παντελή, και ο δεύτερος ώστε από όλη αυτή την εμπειρία, όλο αυτό τον αγώνα και τον πόνο "να μείνει κάτι". Ο κύριος Χρήστος Κλώνος λέει με έμφαση ότι όλο αυτό το διάστημα, έμαθε πολλά πράγματα, γνώρισε τις διαδικασίες και ανακάλυψε πράγματα που είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσουν και άλλες οικογένειες από την Αίγινα, αν προκύψει μια τέτοια ανάγκη.

Η πρόταση του κυρίου Κλώνου είναι η ύπαρξη όχι ενός μεγάλου φορέα, αλλά ενός ανθρώπου στο Δήμο, που όταν προκύψει το κακό θα μπορέσει να κατευθύνει την οικογένεια με ασφάλεια εκεί που πρέπει, ώστε να μην χάνεται πολύτιμος χρόνος. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι τόσο κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Υγείας του Δήμου, όσο και κατά το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο όπου ζητήθηκε το θέμα της υγείας για το νησί, από το Aegina Portal έγινε αναφορά σε μέλη της επιτροπής, ώστε σε αυτή να ενταχθεί ένα κοινωνικό ή προνοιακό κομμάτι, που θα έχει επεξεργαστεί τις ανάγκες τέτοιων περιπτώσεων και θα έχει έτοιμο ένα σενάριο δράσης όταν το κακό "χτυπήσει" την πόρτα κάποιας οικογένειας στο νησί. Άλλωστε, από τη καθημερινή επαφή, αλλά και το ρεπορτάζ, προκύπτει ότι πολλές οικογένειες χτυπημένες από την κρίση, δεν έχουν ούτε τα χρήματα για να ταξιδέψουν στον Πειραιά για λόγους υγείας, πόσο περισσότερο για να αντιμετωπίσουν ένα τέτοιο σύνθετο γεγονός.

Ο κύριος Κλώνος παρέδωσε το γραφείο του Aegina Portal ένα μεγάλο φάκελο με έγγραφα που πιστοποιούν ότι τα χρήματα που συγκέντρωσαν οι κάτοικοι του νησιού για το γιό του "έπιασαν τόπο". Ο ίδιος εξηγεί τη σημερινή κατάσταση του Παντελή που βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, όμως απαιτεί ακόμη εξειδικευμένη αποκατάσταση και προσωπική φροντίδα. Για όποιον επιθυμεί να βοηθήσει ο τραπεζικός λογαριασμός είναι στην τράπεζα Alpha 161-002101-176248 με όνομα δικαιούχου Παντελής Κλώνος.

Mix & Match - Ηλεκτρονικός Κατάλογος Αγορών

Anna - Ηλεκτρονικός Κατάλογος Αγορών.

Fistiki - Ηλεκτρονικός Κατάλογος Αγορών

aegina portal web radio

Γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες για το Σύλλογο Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 24-05-2015 στην κατηγορία: Φορείς

Με μεγάλη συμμετοχή μελών του συλλόγου, η οποία ξεπερνούσε τα 90 μέλη, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η 28η Τακτική Γενική Συνέλευση. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας είναι τα ακόλουθα:

Ο κύριος Κώστας Γαλάνης μίλησε στο ραδιόφωνο του Aegina Portal για την συνέλευση του συλλόγου.

Unable to embed Rapid1Pixelout audio player. Please double check that:  1)You have the latest version of Adobe Flash Player.  2)This web page does not have any fatal Javascript errors.  3)The audio-player.js file of Rapid1Pixelout has been included.

Share selected track on FacebookShare selected track on Twitter


1) Γαλάνης Κωνσταντίνος 65
2) Χατζηπέρη Κατερίνα 52
3) Πετροπούλου Μαργαρίτα 49
4) Θανοπούλου Ελπίδα 48
5) Μιχαλοπούλου Νομική 48
6) Πέππα - Σαρρηδημητρόγλου Λιλή 34
7) Πρωτονοταρίου Σοφία 29

1η αναπληρωματική Χάνου Άννα 29
2η αναπληρωματική Κουκούλη Μαρία 19
3η αναπληρωματική Αλυφαντή Φλώρα 15

"4ο Κύπελο Αφαία 2015". Ο αγώνας των πέντε χιλιομέτρων.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 24-05-2015 στην κατηγορία: Αθλητικά νέα

Κάτω από εξαιρετικές συνθήκες και με προσεγμένη οργάνωση πραγματοποιήθηκε και φέτος ο αγώνας δρόμου βουνού με την επωνυμία "4ο Κύπελο Αφαία 2015". Στα πέντε χιλιόμετρα ο αγώνας ολοκληρώθηκε με δύο καθαρές νίκες από δύο αθλητές από την Αίγινα: τον Γιώργο Γιαννούλη στους άνδρες και τη Φαίη Θεοδωράκη στις γυναίκες.

Αναλυτικό ρεπορτάζ από όλες τις κατηγορίες της διοργάνωσης, καθώς και ο πίνακας των αποτελεσμάτων θα παρουσιαστεί λίγο αργότερα.

Δείτε φωτογραφίες από τα πέντε χιλιόμετρα εδώ.

To mini του Σαρωνικού στο All Star Game της ΕΣΚΑΝΑ.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 24-05-2015 στην κατηγορία: Καλαθοσφαίριση

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με την συμμετοχή του τμήματος mini του Σαρωνικού ολοκληρώθηκε η τελετή λήξης του τουρνουά μπάσκετ mini αγοριών και παγκορασίδων 'Πέτρος Καπαγέρωφ' το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαΐου. Το All STAR GAME που διοργάνωσε η ΕΣΚΑΝΑ έλαβε χώρα στο ΔΑΚ της Γλυφάδας, με την ομάδα της Αίγινας να κλέβει τις εντυπώσεις. Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Κώστας Πολίτης, δύο θρύλοι του Ελληνικού Μπάσκετ, καθώς και ο Μανώλης Παπαμακάριος με τον Βασίλη Ξανθόπουλο.

Το κλειστό της Γλυφάδας γέμισε από μικρούς αθλητές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά,  να συνομιλήσουν με τους παλιούς αστέρες του αθλήματος, αλλά και να παραλάβουν τα μετάλλια τους από τους ανθρώπους της ΕΣΚΑΝΑ. Οι μικροί καλαθοσφαιριστές του Σαρωνικού που βρέθηκαν στην μεγάλη αυτή γιορτή του μπάσκετ ήταν: ο Ηλίας Στάθης του Στάθη, ο Ηλίας Στάθης του Νεκταρίου, ο Νεκτάριος Καριλάκης, ο Δημήτρης Κανάκης, ο Χάρης Μαρίνος, ο Δημήτρης Κρητικός, ο Νίκος Κατσούλης, ο Άρης Κορορός, ο Στέφανος Κώτσης, ο Νεκτάριος-Ραφαήλ Λεούσης, ο Χρήστος Τζαμαλής, ο Βασίλης Παλαμιδόπουλος και ο Βαγγέλης Πάλλης.

Μαζί τους και ο προπονητής του τμήματος Γιώργος Βογιατζόγλου. Αξίζει να σημειωθεί πως οι προπονητές της διοργάνωσης, ζήτησαν από του αντίστοιχους των ομάδων που συμμετείχαν στην γιορτή, να επιλέξουν από έναν αθλητή των ομάδων τους να αγωνιστεί την Κυριακή στον αγώνα επίδειξης του ALL STAR GAME. Από την πλευρά του Σαρωνικού, ο Γιώργος Βογιατζόγλου επέλεξε τον Νεκτάριο Καριλάκη, με τον 11χρονο ταλαντούχο αθλητή να αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις.

Μάλιστα ο νεαρός καλαθοσφαιριστής καταχειροκροτήθηκε από τους συμπαίκτες, αλλά και τους γονείς που βρέθηκαν στο κλειστό της Γλυφάδας. Κατά την διάρκεια της παρέλασης των 45 και πλέον ομάδων της ΕΣΚΑΝΑ, ιδιαίτερη μνεία έγινε στον Σαρωνικό, καθώς όπως είπαν οι διοργανωτές, έκανε το μεγάλο ταξίδι για να παραβρεθεί στην γιορτή, δείχνοντας για άλλη μια φορά που σέβεται και τιμά τις εκδηλώσεις της Ένωσης.

Περισσότερες Ειδήσεις

Final 4 παγκορασίδων…

Final 4 παγκορασίδων Α' της ΕΣΠΕΔΑ. Οι αξέχαστες στιγμές για τον πρωταθλητή Σαρωνικό!

Ρεπορτάζ και video: ...

Αύριο Κυριακή ο αγών…

Αύριο Κυριακή ο αγώνας βουνού "4ο Κύπελο Αφαία 2015". Οι συμμετοχές ξεπερνούν τις 300.

Όλα είναι έτοιμα για...

Μόνο σε περιπτώσεις …

Μόνο σε περιπτώσεις που παρατηρούνται φαινόμενα καρτέλ και σε δρομολόγια άγονης γραμμής μπορεί να εφαρμοστεί το πλαφόν στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια διευκρινίζει ο κ. Θοδωρής Δρίτσας.

Στα ραδιόφωνο του Ae...

Φινλανδές φοιτήτριες…

Φινλανδές φοιτήτριες προσέφεραν εθελοντική εργασία στο ΕΚΠΑΖ και στον καθαρισμό των ακτών στην Αίγινα.

Ιδιαίτερα θετική ...

"Ναι", είπ…

"Ναι", είπαν οι επαγγελματίες της Αγίας Μαρίνας στη διοργάνωση του Masters Beach Volley στις 3, 4 και 5 Ιουλίου.

Θετικές ήταν οι αποφ...

Πλαφόν στις τιμές τω…

Πλαφόν στις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων βάζει με απόφασή του το Υπουργείο Ναυτιλίας.

Με απόφαση του αναπλ...

Ο Ναυτικός Όμιλος Αί…

Ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας στα "Παστρικάκεια 2015".

Επιμέλεια Σταύρος Ρω...

Τουρνουά Ομαδικών Αθ…

Τουρνουά Ομαδικών Αθλημάτων στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας.

Γεμάτο από μαθητές τ...

Εκπαιδευτική και ενη…

Εκπαιδευτική και ενημερωτική ημερίδα από τους υπεύθυνους του Αgrostrat και τον Αγροτικό Σύλλογο Αίγινας.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέ...

Ολοκληρώθηκαν οι εργ…

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και ξεκίνησε η λειτουργία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών και Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων στο παλαιό Δημαρχείο.

Ολοκληρώθηκαν χθες τ...

Παλαιότερα άρθρα

Ενότητες

Σύνδεσμοι

Aegina Portal Web Radio

Επικοινωνία

  • Τηλ: 30 2297025627 (εσωτ: 803 & 801)
  • Web Radio (γραμματεία) 2297 700 207
  • Email: info@aeginaportal.gr
  • Διεύθυνση: Αντωνίου Πελεκάνου 8 - 18010 Αίγινα
  •  
Το Aegina Portal λειτουργεί με την άδεια της ΑΕΠΙ και της GEA.