Ειδήσεις από την αυτοδιοίκηση

Ενημερωτικό ένθετο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal

Στον πίνακα των προσωρινών δικαιούχων, η πρόταση του Δήμου Αίγινας για την εκπόνηση "Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας Σ.Α.Π.

Σε τακτική συνεδρίαση που πραγματοποίησε σήμερα 1 Ιουνίου 2022, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πράσινου Ταμείου του Υ.Π.ΕΝ συζητήθηκε η ένταξη προτάσεων για την πρόσκληση "Σχέδια αστικής προσβασιμότητας" (Σ.Α.Π.)".

Από το Podcasting Feed του ένθετου Ειδήσεις από την Αυτοδιοίκηση, στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Συνολικά 258 δήμοι καθορίστηκαν ως προσωρινοί δικαιούχοι, ανάμεσα στους οποίους και ο Δήμος Αίγινας με το ποσό των 37.200 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Μετά την εξέταση των υποβλητέων δικαιολογητικών το Διοικητικό Συμβούλιο θα προχωρήσει στον καθορισμό των Δήμων ως "οριστικών δικαιούχων" και στην αποδέσμευση του τελικού ποσού χρηματοδότησης.

Το θέμα της υποβολής πρότασης στο Πράσινο Ταμείο, για την χρηματοδότηση της υπηρεσίας Εκπόνηση Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.) στο Δήμο Αίγινας, συζητήθηκε στην Οικονομική Επιτροπή συζητήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης στις 18 Μαΐου 2022.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png