Κέντρο Ξένων Γλωσσών Στέλλα Παυλινέρη

Το κέντρο Ξένων Γλωσσών Στέλλα Παυλινέρη ιδρύθηκε το 2002 και παρέχει εκπαίδευση κορυφαίας ποιότητας. Το κέντρο Ξένων Γλωσσών βρίσκεται στην Αίγινα στην Λεωφόρο Φανερωμένης, σε έναν άψογα λειτουργικό χώρο, εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. 

Στη μέχρι  σήμερα πορεία μας, οι πολυάριθμοι απόφοιτοι μας αποδεικνύουν την επιτυχημένη πορεία του κέντρου μας στον τομέα της εκπαίδευσης στην Αίγινα.

Η μεγάλη επιτυχία του κέντρου μας οφείλεται  κατά ένα μεγάλο μέρος στις γνώσεις και στην εμπειρία των καθηγητών μας. Η επιλογή τους γίνεται με αυστηρά κριτήρια για την επάρκεια των προσόντων τους. Είναι πτυχιούχοι ελληνικών ή ξένων πανεπιστημίων με άδεια διδασκαλίας και είναι εξοικειωμένοι με τις πιο σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους. Έχουν εκπαιδευτεί στην μεθοδολογία διδασκαλίας του κέντρου μας και ακολουθούν την φιλοσοφία μας.

Το κέντρο Ξένων Γλωσσών διαθέτει σύγχρονες  αίθουσες διδασκαλίας με προσεγμένη αισθητική και με ιδιαίτερη έμφαση στη υγιεινή. Η επάρκεια των αιθουσών δίνει την δυνατότητα για δημιουργία τμημάτων με λίγους μαθητές για άριστη εκπαίδευση. Όλοι οι χώροι είναι οργανωμένοι και διαμορφωμένοι σύμφωνα με τους κανόνες της παιδαγωγικής ψυχολογίας, της ασφάλειας και της λειτουργικότητας με κατάλληλο φωτισμό και θερμοκρασία.

Διεύθυνση

  • Street: Λεωφόρος Φανερωμένης
  • Postcode: 180 10
  • City: Αίγινα

Επικοινωνία

On the map

Fill in your address into the address field below the map and the shortest route will be calculated.