Δημοτικές Εκλογές 2010

Επιστολή Σάκη Σακκιώτη προς τους κατοίκους της Αίγινας.

Σας  ευχαριστώ από την καρδιά μου  για την εμπιστοσύνη με την  οποία μας περιβάλλατε , την  αγάπη σας αλλά και την ελπίδα  που συναντήσαμε στο βλέμμα  σας. Η ευθύνη μας είναι τόση  όση και η προσδοκία του κάθε Αιγινήτη. Ανέλαβα  αυτή την μεγάλη πρόκληση για  να πορευθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σε  μια νέα εποχή για την Αίγινα. Αναλαμβάνω αυτή την ευθύνη  γνωρίζοντας ότι υπάρχει μεγάλη  δύναμη σε εσάς. Η δύναμη που  συνάντηση σε κάθε γωνιά της  Αίγινας, η δύναμη του κάθε πολίτη που ελπίζει είναι δύναμη δική μας.

Ζητήσαμε  να μας εμπιστευθείτε και το  πράξατε.

Δεν  υπάρχει αμφιβολία ότι το μέλλον  της Αίγινας πρέπει και θα  είναι αποτέλεσμα συλλογικής  προσπάθειας. Δημιούργημα σκληρής  δουλειάς πολλών ανθρώπων. Συνεργασία αξίων και δημιουργικών ανθρώπων. Ανθρώπων με όρεξη για δουλειά , με κέφι για δημιουργία.

Σ΄  αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει  κανείς. Πολίτες που διακρίνονται  στον χώρο της επιστήμης, του  αθλητισμού, των τεχνών, του εμπορίου, των επαγγελματιών, νέοι άνθρωποι με καινοτόμες ιδέες, άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών επιβάλλεται να δουλέψουμε με πείσμα και υπομονή, συστηματικά και μεθοδικά.
  • Θέλουμε να ενισχύσουμε την ταχύτητα ανάπτυξης  του νησιού μας
  • Θέλουμε η Αίγινα να εξελιχθεί σ΄ ένα πολιτιστικό κέντρο της περιοχής μας
  • Θέλουμε ο κάθε πολίτης να μπορεί να ζει και να εργάζεται, να εμπνέεται και να δημιουργεί χωρίς εμπόδια ,όπως αρμόζει στους κόπους και τις θυσίες του.
  • Θέλουμε την διοίκηση  του δήμου στην υπηρεσία του πολίτη, βάζοντας τον πολίτη στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας.
  • Θέλουμε τον τοπικό επιχειρηματία επιτυχημένο και αναγνωρισμένο επαγγελματία
  • Θέλουμε τον τόπο μας πόλο ανάπτυξης και επενδύσεων
  • Θέλουμε να φτιάξουμε έναν δήμο ΣΥΓΧΡΟΝΟ , ένα δήμο της κοινωνικής αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς.
  • Θέλουμε να κάνουμε τον τουρισμό βασικό πυλώνα οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης
  • Θέλουμε να περάσουμε στον δήμο μια οικολογική αντίληψη που τοποθετεί τον άνθρωπο σε αρμονική συνύπαρξη με το φυσικό περιβάλλον.
Απευθυνόμαστε σε όλους τους  πολίτες χωρίς διακρίσεις σ  όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς  και επαγγελματικούς χώρους για  ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για  το καλό του νησιού μας.


Είναι  παραδεκτό από όλους μας ότι τα προβλήματα του νησιού είναι ιδιαίτερα δύσκολα και σύνθετα. Η  επίλυση τους απαιτεί συντονισμένες ενέργειες σε διάφορα επίπεδα και οπωσδήποτε απαιτείται   να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συναίνεση. Τα προβλήματα του ιστορικού μας νησιού απαιτούν την συνεργασία όλων των δημοτικών δυνάμεων που όραμα τους έχουν σύγχρονο δήμο, απαιτούν την ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ όλων των ενεργών πολιτών του νησιού μας.

Εμείς  ως συνδυασμός «ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ» σκοπεύουμε να συνενώσουμε  τις υγιείς δυνάμεις του τόπου και γι αυτό δεσμευόμαστε και καλούμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις για να προσπαθήσουμε να πετύχουμε την μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση στην προοπτική της ανάπτυξης του νησιού.

Αγαπητοί συμπολίτες

Με δεδομένη  την αγάπη μας  γι αυτό  το νησί, με δεδομένη την θέληση μας να προσφέρουμε ότι χρειασθεί για την πρόοδο του, με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε κάθε πολίτη προχωράμε μπροστά και σας καλούμε να ενώσετε τις δυνάμεις σας μ τις δικές μας.

Η ανάπτυξη  του τόπου μας εξαρτάται από  όλους μας , από όλους τους πολίτες του νησιού μας.     
Σάκης Σακκιώτης
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png