Δημοτικές Εκλογές 2010

Ευχαριστήριο του κ. Σάκη Σακκιώτη και του συνδυασμού του.Δελτίο Τύπου
Ο επόμενος Δήμαρχος Αίγινας κ. Σάκης Σακκιώτης και το σύνολο των στελεχών του ανεξάρτητου Συνδυασμού "ΑΙΓΙΝΑ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ", μετά την ιστορική εκλογή μας, επιθυμούμε να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες προς όλους τους δημότες και δημότισσες της Αίγινας, που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Η εντυπωσιακή διαφορά από το δεύτερο Συνδυασμό αποτελεί για μας μήνυμα μεγαλύτερης αισιοδοξίας αλλά και ισχυρότερης ευθύνης. Δεσμευόμαστε ότι δε θα σας διαψεύσουμε, πράγμα που έχουμε δηλώσει με έμφαση και κατά την προεκλογική περίοδο. Δηλώνουμε σε κάθε δημότη και δημότισσα του Νησιού, ότι μετά το τέλος της εκλογικής διαδικασίας, πρέπει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να κινηθούμε ενωτικά και μονοιασμένα, για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας, εμπλουτισμένο με όσα θετικά έχουν δρομολογηθεί από τους προκατόχους μας. Τα μεγάλα προβλήματα της Αίγινας αλλά και η καλυτέρευση της απλής καθημερινότητας στην Πόλη και στις περιφερειακές κοινότητες δεν μπορούν να περιμένουν.
 
Ο κ. Σακκιώτης με δημόσιο μήνυμά του, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της έκδοσης των αποτελεσμάτων, ευχαρίστησε όλους τους υποψηφίους, τους εκλογικούς αντιπροσώπους και τα άλλα στελέχη του Συνδυασμού. Ευχαρίστησε τον απερχόμενο Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Κουκούλη και τους συνεργάτες του για την θετική στάση τους. Τέλος, δήλωσε μπροστά στους συγκεντρωμένους Αιγινήτες, ότι τιμά όλους τους συνυποψηφίους του Δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους. Ευχαρίστησε, επίσης, τα ψηφιακά μέσα μαζικής ενημέρωσης του Νησιού, που συνέβαλαν με την ζωντανή αναμετάδοση των αποτελεσμάτων στην άμεση και έγκυρη ενημέρωση του κοινού. Τόνισε ότι μπαίνουμε σε νέο ιστορικό κύκλο, για τον οποίο ο ανεξάρτητος Συνδυασμός ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ - ΜΑΖΙ είναι έτοιμος, με στελέχη έμπειρα και ικανά να εργαστούν. Ευχαρίστησε, ειδικότερα, όλα τα στελέχη των εφορευτικών επιτροπών και εκλογικών τμημάτων καθώς και τις υπηρεσίες δημόσιας τάξης καθώς και το υπαλληλικό προσωπικό του Δήμου, για την καθοριστική συμβολή τους στην άρτια διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

 
Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο επόμενος αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Γρηγορόπουλος με στελέχη του Συνδυασμού του, επισκέφτηκαν τον κ. Σακκιώτη στο εκλογικό του κέντρο και σε φιλικό κλίμα αντάλλαξαν ευχές και ευχαριστίες για την πολιτισμένη και ομαλή διεξαγωγή της προεκλογικής περιόδου. Δεσμεύτηκαν ότι τώρα προέχει το γενικό καλό και όλοι με ομόνοια πρέπει να εργαστούμε για αυτό.
 
Απευθυνόμενοι, τέλος, προς όσους και όσες συνειδητά επέλεξαν να απέχουν από την ψηφοφορία, δεσμευόμαστε, ότι θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επανακτήσουν την εμπιστοσύνη τους προς την Τοπική μας Αυτοδιοίκηση.
 
Η ΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ
 
Σας ευχαριστούμε
Εκ μέρους του κ. Σάκη Σακκιώτη και των στελεχών του Συνδυασμού
 
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png