Δημοτικές Εκλογές 2010

Πανηγυρισμοί στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού "Αίγινα Όλοι Μαζί".


Με πανηγυρισμούς και εκδηλώσεις ενθουσιασμού υποδέχθηκαν ο νέος δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, οι υποψήφιοι και το επιτελείο του συνδυασμού, τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των Δημοτικών Εκλογών Αίγινας. Η συγκέντρωση των ψηφοφόρων του συνδυασμού στο εκλογικό του κέντρο για να παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα των εκλογών ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα. Από τα πρώτα κιόλας αποτελέσματα, το προβάδισμα του συνδυασμού έδωσε την ευκαιρία για πανηγυρισμούς οι οποίοι γίνονταν όλο και πιο ενθουσιώδεις, καθώς σταδιακά όλο και περισσότεροι προσέρχονταν στην παραλία, στο σημείο μπροστά από την παλιά προβλήτα.


Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από τα τελευταία εκλογικά τμήματα, βρήκε των κύριο Σάκη Σακκιώτη να δέχεται τα συγχαρητήρια για την επιτυχία του, τους ψηφοφόρους του συνδυασμού να "πλέουν σε πελάγη ευτυχίας" και τα πρώτα βεγγαλικά να φωτίζουν το ουρανό του λιμανιού. Αναλυτικά στο video που συνοδεύει το άρθρο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png