Δημοτικές Εκλογές 2010

Νέος δήμαρχος Αίγινας ο κύριος Σάκης Σακκιώτης. Ευρεία νίκη του συνδυασμού του.


Ευρεία νίκη για τον κύριο Σακη Σακκιώτη και τον συνδυασμό "Αίγινα - Όλοι μαζί" επιφύλαξαν οι κάλπες του 2ου γύρου των δημοτικών εκλογών. Ο συνδυασμός του κυρίου Σάκη Σακκιώτη επικράτησε με σημαντική διαφορά στην πόλη της Αίγινας, αλλά και στην Κυψέλη με αντίστοιχη μεγάλη διαφορά ψήφων, από τον αντίπαλο συνδυασμό "Αίγινα Πρόσω Ολοταχώς".  Ο κ. Σακκιώτης αναδείχθηκε νικητής και στις κάλπες του Μεσαγρού, παρότι στον πρώτο γύρο ο κύριος Γρηγορόπουλος είχε επικρατήσει των υπόλοιπων υποψηφίων. Στο Βαθύ και την Πέρδικα ο κύριος Παναγιώτης Γρηγορόπουλος διατήρησε τις δυνάμεις του τερματίζοντας στην πρώτη θέση. Η αποχή έφτασε σε πολύ υψηλά επίπεδα καθώς ξεπέρασε το 42%. Νέος δήμαρχος Αίγινας ο κύριος Σάκης Σακκιώτης. Ευρεία νίκη του συνδυασμού του.

Οι πρώτες δηλώσεις του κυρίου Σάκη Σακκιώτη μετά τη νίκη του στο 2ο γύρο των Δημοτικών Εκλογών.Αποτελέσματα σε 31 από 31 Εκλογικά Τμήματα.

Σύνολο Δημοτικής Κοινότητας ΑίγιναςΣύνολο Δημοτικής Κοινότητας ΒαθέοςΣύνολο Δημοτικής Κοινότητας ΚυψέληςΣύνολο Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού
Σύνολο Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας