Δημοτικές Εκλογές 2010

"Αίγινα Όλοι Μαζί". Ευχαριστήριο - Προσκλητήριο Νίκης.


Δελτίο Τύπου
Ο υποψήφιος και αυριανός Δήμαρχος Αίγινας κ. Σάκης Σακκιώτης και το σύνολο των στελεχών του ανεξάρτητου Συνδυασμού "ΑΙΓΙΝΑ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" ευχαριστούμε τους δημότες και δημότισσες που με την εντυπωσιακή σε συμμετοχή και σε παλμό παρουσία τους στην κεντρική προεκλογική μας ομιλία έδωσαν το μήνυμα για τη Νίκη που έρχεται.
 
Ο κ. Σακκιώτης στην ομιλία του αναφέρθηκε σε γενικές γραμμές στις προτεραιότητες που έχουν τεθεί για τη νέα δημοτική περίοδο. Τόνισε επανειλημμένα ότι όλα τα θετικά έργα που έχει δρομολογήσει η σημερινή Δημοτική Αρχή θα εμπλουτίσουν τον προγραμματικό σχεδιασμό της νέας Δημοτικής περιόδου και θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να ολοκληρωθούν και να αξιοποιηθούν. Στάθηκε ιδιαίτερα, επίσης, στη σημασία του εθελοντικού κινήματος που ανέδειξε η σημερινή δημοτική αρχή και στην συνέχιση των πολιτιστικών εκδηλώσεων - θεσμών που δημιουργήθηκαν. Τόνισε, ακόμα, με βιωματικό τρόπο ότι θα είναι πάντα "ο Σάκης που ξέρουμε" ανοιχτός σε βοήθεια και συμπαράσταση όσων έχουν ανάγκη, ένας δίκαιος Δήμαρχος όλων των Αιγινητών πέρα απο ιδεολογικές ή κομματικές ¨αποχρώσεις". Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη σύνθεση της ομάδας των εκλόγιμων δημοτικών συμβούλων του, που αποτελείται από ανθρώπους της επιστήμης, της επιχειρηματικότητας, του μόχθου και της καθημερινότητας, καταξιωμένους επαγγελματικά και προσωπικά στην τοπική κοινωνία.
 
Φίλοι και Φίλες,
φτάνοντας στο τέλος της προεκλογικής περιόδου:
--  Δεν θα ακολουθήσουμε το λαθεμένο "δρόμο" των προσωπικών επιθέσεων της παράταξης "ΑΙΓΙΝΑ - ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ". Στην τοπική πολιτική ζωή πρέπει να επικρατήσει ο διάλογος πάνω σε προγραμματικές θέσεις για τα σημαντικά προβλήματα της Αίγινας που περιμένουν λύση. Να δοθεί προτεραιότητα στο σχεδιασμό της Αίγινας των παιδιών μας και όχι σε μικροπολιτικές κοντόφθαλμες επιδιώξεις. .
 -- Θεωρούμε χρέος μας να ευχαριστήσουμε όλους τους συνυποψηφίους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους όλων των Συνδυασμών για το πολιτισμένο κλίμα της διεξαγωγής της, πράγμα που και ζητήσαμε πριν την έναρξή της.
-- Θεωρούμε ιδιαίτερα επιβεβλημένο να ευχαριστήσουμε τα τοπικά έντυπα και ψηφιακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την σημαντική συμβολή τους στην ενημέρωση και στην τοπική Δημοκρατία.
 
Αγαπητοί συμπολίτες,
σας καλούμε να συμμετέχετε στις επαναλητπικές εκλογές ενωτικά και δυναμικά. Ειδικά καλούμε όσους την πρώτη Κυριακή επέλεξαν το δρόμο της αποχής, να πάρουν μέρος στην ψηφοφορία, να γίνουν συνδιαμορφωτές του Αύριο.
 
ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ - Η ΑΙΓΙΝΑ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ - Η ΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ
 
Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιά μας
 
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σάκης Σακκιώτης και τα στελέχη του Συνδυασμού
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png