Δημοτικές Εκλογές 2010

"Αίγινα Πρόσω Ολοταχώς". Π. Γρηγορόπουλος: "Έτσι εννοεί ο κ. Σακκιώτης το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ;"



Δελτίο Τύπου
Την ώρα  που η Αίγινα περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχει ανάγκη από ενότητα και συνεργασία μεταξύ όλων των υγιών δυνάμεων του νησιού, ο κ. Σακκιώτης επέλεξε για άλλη μια φορά με τη στάση και τις ενέργειές του να διχάσει.

Αφού  πρώτα προσπάθησε να χωρίσει τις Αιγινήτισσες και τους Αιγινήτες σε «πράσινους» και μη, αποδεχόμενος το κομματικό χρίσμα του ΠΑΣΟΚ, και αφού στη συνέχεια εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον την νυν Δημοτικής Αρχής, αμφισβητώντας όχι μόνο τις πολιτικές της επιλογές αλλά και το ήθος της, έρχεται σήμερα (μέσα από έντυπο που διανέμει) να συγκρίνει με τρόπο άκομψο τους υποψηφίους των δύο συνδυασμών.

Έτσι  εννοεί ο κ. Σακκιώτης το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ;  

Χωρίζοντας  τις Αιγινήτισσες και τους Αιγινήτες σε δικούς μας και στους άλλους; Αυτό είναι το όραμά του για την Αίγινα του μέλλοντος; Έτσι θα πορευτεί και την επόμενη μέρα, αν ποτέ οι Αιγινήτες τον εμπιστευθούν; Μονάχα με το 1/3 των πολιτών της Αίγινας που τον ψήφισαν την πρώτη Κυριακή;

Ο πανικός του είναι  πλέον εμφανής. Μέρα με τη μέρα αποδεικνύεται όλο και περισσότερο ότι ο κ. Σακκιώτης προκειμένου να μην ηττηθεί για δεύτερη συνεχή φορά και αμφισβητηθεί ανοιχτά από τα μέλη του συνδυασμού του, δεν διστάζει να αλλάζει διαρκώς θέσεις και απόψεις και να επιδιώκει την πόλωση και την οξύτητα. Υβρίζοντας πότε τον έναν και πότε τον άλλο αντίπαλό του.

Εμείς από την πλευρά μας, δεν πρόκειται να τον ακολουθήσουμε στον επικίνδυνο και ολισθηρό δρόμο που έχει επιλέξει. Θα τον αφήσουμε μόνο του και θα συνεχίσουμε ενωμένοι, μαζί με όλες τις Αιγινήτισσες και όλους τους Αιγινήτες, την πορεία ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ που έχουμε χαράξει για την Αίγινα που μας αξίζει.

Παναγιώτης  Γρηγορόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Αίγινας
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png