Δημοτικές Εκλογές 2010

"Αίγινα - Κίνηση Ευθύνης". Θέμα: Υπόθεση "Θεοφίλου".


Δελτίο Τύπου
Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι κάποιοι  αποφάσισαν να επιστρατεύσουν κάθε λογής  προπαγάνδα και λασπολογία λίγες  ημέρες πριν από τις κρίσιμες Δημοτικές  Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Είναι προφανές ότι αδυνατούν να αντιπαρατεθούν στον προγραμματικό λόγο της παράταξης που με τη βούληση αλλά και τις πράξεις της αλλάζει την Αίγινα.

Η Δημοτική Αρχή υπηρετώντας το Δημόσιο συμφέρον και σεβόμενη τα χρήματα του Αιγινήτη Πολίτη, αποφάσισε να αντιπαρατεθεί με συμφέροντα που επί δεκαετίες εκμεταλλεύονται καταχρηστικά τη δημόσια περιουσία και το χρήμα των πολιτών.

Η περιβόητη  υπόθεση «Θεοφίλου» είναι μία  από τις εξόφθαλμες περιπτώσεις όπου για πολλά χρόνια κάποιος εισέπραττε δημόσιο χρήμα χωρίς πραγματικά να το δικαιούται.

Επιτέλους, μια Δημοτική Αρχή αποφάσισε να σταματήσει μια απαράδεκτη οικονομική αιμορραγία. Διεκδίκησε και πέτυχε ώστε οι γεωτρήσεις που βρίσκονται σε δημόσιο χώρο και τις εκμεταλλευόταν επί σειρά ετών ο κ. Θεοφίλου, να αποδοθούν στον ιδιοκτήτη τους, δηλαδή στο Δήμο και τους πολίτες της Αίγινας. Αποτέλεσμα αυτής της κίνησης ήταν να ξεκινήσει μια έντονη δικαστική διαμάχη με τον κ. Θεοφίλου, ο οποίος στα πλαίσια της υπερασπιστικής του γραμμής, αποφάσισε πριν μερικούς μήνες να προβεί σε συντηρητική κατάσχεση ποσού που ο ίδιος υποστηρίζει ότι δικαιούται. Η υπόθεση έχει πάρει τη το δρόμο της στα πλαίσια της δικαιοσύνης. Κάποιοι αποφάσισαν τώρα, να την ξαναθυμηθούν, υπηρετώντας φαιδρές προεκλογικές τακτικές.

Η παράταξη «ΑΙΓΙΝΑ – ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ», υπηρετεί υπεύθυνα το Αιγινήτη Πολίτη και υποστηρίζει την προσπάθεια του Δημάρχου Αίγινας Παναγιώτη Κουκούλη να εκτοπίσει τα συμφέροντα που εκμεταλλεύονται με άδικο τρόπο τη Δημόσια Περιουσία. Και παρά τα όσα λέγονται περί «ατολμίας», ο Παναγιώτης Κουκούλης τόλμησε να αντιπαρατεθεί με τα συμφέροντα.

Καλό είναι  η προεκλογική αντιπαράθεση να παραμείνει σε ένα επίπεδο ουσιαστικής κριτικής και πολιτικών επιλογών. Οι λαϊκίστικες  κορώνες και η άθλια προπαγάνδα δεν πείθουν κανέναν στην εποχή μας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png