Δημοτικές Εκλογές 2010

Αίγινα - Όλοι Μαζί. Ευχαριστήριο μετά τα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου.


 


Δελτίο Τύπου
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σάκης Σακκιώτης και το σύνολο των στελεχών του Συνδυασμού "Αίγινα  - Όλοι Μαζί", εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για το πλήθος των Αιγινητών που πραβρέθηκαν στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου. Για άλλη μια φορά, κόντρα στις αντίξοες καιρικές συνθήκες, η ζωντανή παρουσία και το ενδιαφέρον που έδειξαν οι δημότες και δημότισσες της Αίγινας δείχνει τη νίκη που έρχεται, δείχνει ότι η επόμενη μέρα των Δημοτικών Εκλογών του Νοεμβρίου θα είναι μέρα ελπίδας αλλά και μέρα έναρξης της ανσυγκρότησης της Αίγινας.
 
Στην ομιλία του ο κ. Σακκιώτης αναφέρθηκε στην επιτυχημένη και πλήρη στελέχωση του Ψηφοδελτίου, τόνισε για μια ακόμα φορά ότι ήρθε η ώρα να γυρίσει σελίδα ο Τόπος και διαμήνυσε ότι στις εκλογές αυτές θα επικρατήσουν οι δυνάμεις της καλής γνώσης, της εμπειρίας, της απλότητας και εντιμότητας και του σεβασμού προς τους πολίτες. Κλείνοντας, ο υποψήφιος Δήμαρχος εξέφρασε την αισιοδοξία και βεβαιότητά του για τη νίκη του Συνδυασμού.
 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png