Δημοτικές Εκλογές 2010

"Αίγινα - Όλοι Μαζί". Διαμαρτυρία για δημοσίευμα της "Νέας Εποχής".


Δελτίο Τύπου.
Στις 7/9/2010, από  το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού μας διανεμήθηκε, μέσω e-mail, Δελτίο με θέμα την Διακήρυξη Αρχών και Θέσεών μας, προς τα τοπικά και πειραϊκά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Η εφημερίδα «Νέα Εποχή», στο τελευταίο φύλλο της με αριθμό 93/10-9-2010, με ευθύνη του αρχισυντάκτη της κ. Ντρη Κώστα και πέρα από κάθε δημοσιογραφική δεοντολογία, καταχώρησε αυτό το Δελτίο Τύπου συνδεδεμένο με υπέρτιτλο της αρεσκείας της και εισαγωγική ανάλυση του περιεχομένου που προφανώς εξυπηρετεί τοπικές πολιτικές σκοπιμότητες.  

Ενσυνείδητα επιχειρήθηκε, με αυτόν τον ακραίο και άκομψο τρόπο, να υποβαθμιστεί η δυναμικότητα της είδησης για τη δημιουργία του Συνδυασμού Συνεργασίας "Αίγινα - Όλοι Μαζί", που αποτελεί κατά γενική ομολογία ορόσημο για το μέλλον της Αίγινας.  

Για το λόγο αυτό ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σάκης  Σακκιώτης και το σύνολο των στελεχών του Συνδυασμού εκφράζουμε τη δημόσια διαμαρτυρία μας.  

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία.
Από το γραφείο Τύπου του Συνδυασμού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png