Δημοτικές Εκλογές 2014

Επιστολή για τις Δημοτικές Εκλογές από τον κύριο Νεκτάριο Λεούση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι με τίμησαν με την ψήφο τους στις Δημοτικές Εκλογές. Από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ με μόνο γνώμονα το καλό του νησιού μας. Τα επόμενα 5 χρόνια είναι πολύ καθοριστικά για το νησί μας, καθώς, αφ’ ενός, πολλά έργα ανάπτυξης πρέπει να μπουν σε τροχιά ολοκλήρωσης, ενώ, αφ’ ετέρου, η καθημερινότητα μας θα πρέπει να πλαισιωθεί και πάλι από υψηλού επιπέδου ανταποδοτικές υπηρεσίες.

Τώρα που, και από τις δύο πλευρές, μετεκλογικά, έχουν καταλαγιάσει η χαρά και η λύπη αντίστοιχα, θα πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τις διαφορές, οι οποίες εντάθηκαν κατά την προεκλογική περίοδο, και να προσπαθήσουμε να συνεργαστούμε για το νησί μας. Προσωπικά πιστεύω ότι η μικρή διαφορά στο εκλογικό αποτέλεσμα δεσμεύει όλους όσοι ήμασταν υποψήφιοι να συνεργαστούμε για το καλό της Αίγινας. Ο λαός της Αίγινας μπορεί να διχάστηκε εκλογικά αλλά είναι στο χέρι όλων μας να αποδείξουμε ότι υπάρχει πεδίο συνεργασίας σε πολλούς τομείς, ανάλογα με την εξειδίκευση που έχει ο καθένας από εμάς.

Νεκτάριος Λεούσης
Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αίγινα- Κίνηση Ευθυνης>>


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png