Δημοτικές Εκλογές 2014

Ευχαριστήρια επιστολή από τον επικεφαλής του συνδυασμού "Αίγινα Εν Δράσει - Αίγινα Για Όλους" κ. Δημήτρη Μούρτζη.

Αιγινήτισσες και Αιγινήτες
Φίλες και Φίλοι,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε ,για την μεγάλη τιμή που μας κάνατε να μας στηρίξετε τιμώντας  μας με την ψήφο σας, δίνοντας μας  έτσι  το δικαίωμα να διεκδικήσουμε και πάλι την  νίκη ,στις επαναληπτικές εκλογές της  25ης  Μαΐου, με  πίστη ότι το αποτέλεσμα  θα καθοριστικό για την πορεία της  Αίγινας μας. Με πείσμα και αγωνιστικότητα   θα διεκδικήσουμε όλοι ενωμένοι αυτό που πραγματικά αξίζει το ιστορικό μας ΝΗΣΙ.

Είμαστε οι δικοί  σας άνθρωποι, που σας κοιτούν στα μάτια και δεν διστάζουν να σας  πουν την αλήθεια και την πραγματικότητα, να δεχθούν της προτάσεις σας, να δεχτούν την κριτική σας , να αναγνωρίσουν τα λάθη τους και  να μην σας απογοητεύσουν. Είμαστε οι άνθρωποι που βρισκόμαστε  πάντα δίπλα σας και γινόμαστε ένα με εσάς.

Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή να συνομιλώ μαζί σας και για το λόγο αυτό, το γραφείο του Δημάρχου θα είναι καθημερινά ανοικτό. Πίστη μου είναι, ότι ο Δήμαρχος δεν είναι κάτι ξεχωριστό και ανώτερο , αλλά  ίσος  με τους ανθρώπους που τον επέλεξαν    να τους αντιπροσωπεύσει . Υποχρέωση και καθήκον του είναι  να δίνει άμεσες  λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τον τόπο μας και να διευκολύνει έτσι  την καθημερινότητα .

Έχοντας ως σημαία και όπλο μας την αλήθεια χωρίς ιδιοτέλεια και κρυφές σκέψεις, η παράσταση και εν γένει εκπροσώπηση ,θα τύχει της αποδοχής όλων .Δίνουμε τον υγιή αγώνα χωρίς διακρίσεις, διαχωρισμούς ,έναντι των πολιτών, να σας υπηρετήσουμε και είναι για εμάς ιδιαίτερα τιμητικό .Να είστε σίγουροι ότι εγώ προσωπικά και οι εξαίρετοι συνεργάτες μου δεν σας απογοητεύσουμε.

Διαθέτουμε την εμπειρία  και το έχουμε αποδείξει έμπρακτα ,ότι η διεκδίκηση και η  πίεση που ασκούμε ,προς την κεντρική διοίκηση (υπουργεία, περιφέρεια κ.ά.) δεν έχει όρια και δεν σταματάμε πουθενά, μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας .Είναι η ευκαιρία για το όμορφο νησί μας να μας εμπιστευτείτε  και να μας αναδείξετε και πάλι εκπροσώπους σας Σας δηλώνουμε ότι ο αγώνας μας δεν σταματά στις 25  Μαΐου, αλλά θα είναι συνεχής και καθημερινός .

Δεν ξεχνάμε την τιμή και την εμπιστοσύνη σας ποτέ και πιστεύουμε ότι μια νέα μέρα θα ξεκινήσει για την ανάπτυξη και την ιστορία της Αίγινας την 25 Μαΐου .

Σας ευχαριστώ
Δημήτρης  Μούρτζης
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png