Δημοτικές Εκλογές 2014

Ο δημοτικός συνδυασμός "Αίγινα Κοινωνία Πολιτών", για τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου και τις εκλογές της επόμενης Κυριακής.

Αίγινα Κοινωνία Πολιτών. Ανακοίνωση.
Η Δημοτική παράταξη ΄΄Αίγινα - Κοινωνία Πολιτών΄΄ ευχαριστεί και χαιρετίζει αγωνιστικά τους Αιγινήτες/Αιγινήτισσες, που την τίμησαν με την ψήφο τους.
Αποτιμάμε θετικά το γεγονός ότι η παράταξή μας, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά και με καθαρά ριζοσπαστικό-προοδευτικό χαρακτήρα, αποκτά παρουσία στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Η φωνή μας θα είναι η φωνή όλων των Αιγινητών.

Καλούμε τους Αιγινήτες/Αιγινήτισσες που αγωνιούν για το μέλλον του νησιού μας να σταθούν δίπλα μας στους αγώνες για τη λύση των προβλημάτων και να υπερασπίζουμε σταθερά το αίτημα για συμμετοχή, διαφάνεια και λογοδοσία.

Αναφορικά με τις εκλογές της προσεχούς Κυριακής, η δημοκρατική μας συνείδηση μάς υπαγορεύει να αποφύγουμε κάθε άμεση ή έμμεση υπόδειξη προς τους ψηφοφόρους και φίλους της παράταξής μας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png